LOGO PANAKROTIRIAKOS

  • 1BANNER_MATHHMATA_ZWHS_MESA_APO_PODOSFAIRO_B-01site.jpg
  • 1Panakr.jpg
  • 2EthK.jpg
  • 3ASA.jpg
  • 4LifeLessons.jpg
  • 5ArisSoccerSchoolsPanakrotiriakos.png
  • 5k16.jpg
  • 5kk14a.jpg
  • 8K14B.jpg
  • 9K12Panakr.jpg
  • 10K12EthK.jpg
  • 13K1OETHK.jpg
  • 13K10Lions.jpg
  • 13K10PANAKROTIRIAKOS.jpg
  • 14k8pan.png
  • 15k8lions.png
  • 16K6.jpg
  • 17lioness.jpg
Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

logoΟ Πανακρωτηριακός Α.Ο είναι εδώ και 25 χρόνια ο μόνιμος εκπρόσωπος του Ακρωτηρίου στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων. Η ομάδα έχει παρουσιάσει μια σταθερότητα με συνεχή παρουσία στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ και έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής και γενικότερα αθλητικής κοινωνίας των Χανίων.
Έπειτα όμως από τη ραγδαία ανάπτυξη του Ακρωτηρίου τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα κρίνουμε σκόπιμο και απαραίτητο να ανεβάσουμε τον πήχη των φιλοδοξιών μας ως σωματείο.
Γενικά το Δ.Σ πιστεύει ότι πρέπει να χτιστεί ένα σωματείο υγιές με γερές βάσεις για το μέλλον και να αναδειχθεί η σωστή αθλητική παιδεία.

Δημιουργήθηκε : 04 Μαρτίου 2018

Κοπή πίτας 2018-ΑΚΡΩΤΗΡΙ-ΜΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΜε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πίτας των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου και των δύο (2) αντρικών ομάδων μας, στην αίθουσα εκδηλώσεων "Κανάρια". Η βραδιά που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά των Ακαδημιών μας, στους γονείς τους και σε ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά τους, με τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Ακρωτηρίου, είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή, καθώς η ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Γονείς, παιδιά και τα μέλη των ομάδων έγιναν μια μεγάλη παρέα περνώντας ευχάριστα μερικές ώρες, αθλούμενοι και στο... χορό! Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν αρκετές βραβεύσεις, σε ανθρώπους που πρόσφεραν και προσφέρουν στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο και βέβαια σε αθλητές των Ακαδημιών μας.
Αρχικά οι ομάδες του Ακρωτηρίου, Πανακρωτηριακός, Ένωση Θύελλα-Καμίνια, Λέοντες και η εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ του μεγάλου χορηγού μας και αντιπροέδρου του Πανακρωτηριακού κ. Μανώλη ΣΒΟΥΡΑΚΗ, απέδωσαν τιμητικές πλακέτες σε εκπροσώπους της ΕΠΣ Χανίων, ως εξής:
- Στον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων κ. Κωνσταντίνο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ την προσφορά του στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο,
- Στον Γ' Αντιπρόεδρο κ. Μιχαήλ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗ για την σημαντική δουλειά του στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο του νομού και
- Στον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής Στυλιανό ΒΑΡΟΥΞΑΚΗ, για την πραγματικά πολυετή προσφορά του στο ποδόσφαιρο του νομού μας.
Τις βραβεύσεις έκανε εκπροσωπώντας την εταιρεία και την οικογένεια, η κ. Μαρία ΣΒΟΥΡΑΚΗ, σύζυγος του ιδιοκτήτη της ΜΟΒΙΑΚ και Αντιπροέδρου του Πανακρωτηριακού Μανώλη ΣΒΟΥΡΑΚΗ, καθώς ο ίδιος λόγω ξαφνικής ασθένειας, δεν μπόρεσε παρά τη μεγάλη επιθυμία του να δώσει το παρόν στην εκδήλωση.

Η σειρά των βραβεύσεων και των Επαίνων, που αφορούν στις ομάδες μας, έχει ως εξής:
- Νικόλαος ΜΑΡΤΙΝΟΣ, επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής, παράγοντας και πρόεδρος της ΕΘΚ.
- Μιχάλης ΚΕΛΑΚΗΣ για την πολυετή προσφορά τους στο ποδόσφαιρο του Ακρωτηρίου και των Χανίων.
Τις βραβεύσεις έκανε ο κ. Κωνσταντίνος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.

- Γεώργιος ΛΥΧΝΑΚΗΣ, ένας ποδοσφαιριστής με ταλέντο και Ήθος, που έχει αγωνιστεί και στις δύο (2) ομάδες του Ακρωτηρίου και τη φετινή χρονιά είναι αρχηγός στη νεανική ΕΘΚ.
- Γεώργιος ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, που... ήρθε κι έμεινε και για 16 χρόνια προσφέρει αγωνιζόμενος στον Πανακρωτηριακό.
Τις βραβεύσεις έκανε ο κ. Μιχαήλ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ.

- Πέτρος ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ, ένας ποδοσφαιριστής που έχει συνδέσει το όνομά του με την ΕΘΚ, προσφέροντας γενικότερα στην ομάδα. Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΘΚ κ. Απόστολος ΓΚΑΓΚΑΚΗΣ.

Οι Έπαινοι Μαθητών-Αθλητών, μια κατηγορία που οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου δίνουν μεγάλη βαρύτητα, θέλοντας να τονίσουν πως σχολείο και αθλητισμός συνδυάζονται επιτυχημένα, δόθηκαν στους:
Βασίλη ΓΚΑΓΚΑΚΗ (1999), Ιωάννη ΓΚΟΥΒΕΡΗ (2000), Βασίλη ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ (2003), τα αδέρφια ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ιωάννη (2004) και Αντώνη (2005), Μανώλη ΔΡΑΚΟ (2004), Φάνη ΖΥΜΒΡΑΓΟΥΔΑΚΗ (2005), Ιωάννη ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ (2005).
Τις απονομές έκαναν ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ο αρχηγός του Πανακρωτηριακού Θανάσης ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΑΚΗΣ και ο αρχηγός της ΕΘΚ Γιώργος ΛΥΧΝΑΚΗΣ.

Οι Μηνιαίοι Έπαινοι Συμπεριφοράς και Προσπάθειας, δόθηκαν στα παιδιά:
Τμήμα Bambini 2011 (ΕΘΚ): Στον Ευτύχιο ΓΙΑΤΡΑΚΗ
Τμήμα Προτζούνιορ 2010 (Πανακρωτηριακός): Στον Ιωάννη ΚΟΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ
Τμήμα Τζούνιορ 2009 (ΕΘΚ): Στον Ευστράτιο ΠΑΥΛΟΥΔΑΚΗ
Τμήμα Τζούνιορ 2008 (Λέοντες): Στον Αθανάσιο ΒΑΛΑΣΗ
Τμήμα Προπαίδων 2007 (Πανακρωτηριακός): Στον Νικόλαο ΚΟΥΚΑΚΗ και
Τμήμα Προπαίδων 2006 (Λέοντες): Στον Νικόλαο ΚΑΛΦΑΚΗ.
Τις απονομές έκανε ο ποδοσφαιριστής του Πανακρωτηριακού Λευτέρης ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ, ο οποίος ήταν ο πρώτος που κέρδισε αυτή τη διάκριση το 2003! σαν ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών ΠΣΝ Χανιά, με προπονητή τον Βασίλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ.

Ακολούθησαν Τιμητικά Διπλώματα που δόθηκαν σε γονείς που είναι τα τελευταία χρόνια, κοντά στις Ακαδημίες μας ως υπεύθυνοι τμημάτων και συμβάλλουν σημαντικά στην οργάνωση και την υποστήριξη που απαιτείται. Τιμήθηκαν οι :
- Γεώργιος ΜΑΚΡΑΚΗΣ (Υπεύθυνος Τμήματος 2006),
- Ιωάννης ΝΤΑΝΟΣ (Υπεύθυνος Τμήματος 2007) και
- Γεώργιος ΤΑΠΑΝΑΡΗΣ (Υπεύθυνος Τμήματος 2008).
Την τιμητική διάκριση απένειμαν αντίστοιχα οι Νικόλαος ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ο πρόεδρος της ΕΘΚ Απόστολος ΓΚΑΓΚΑΚΗΣ και ο πρόεδρος των Λεόντων Γεώργιος ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ.

Τιμήθηκαν επίσης τα παιδιά του τμήματος Παίδων 2004-05 του Πανακρωτηριακού, για την κατάκτηση του πρώτου επίσημου τίτλου των Ακαδημιών μας, του φετινού κυπέλλου Παίδων της ΕΠΣ Χανίων. Τα διπλώματα απένειμε ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ κ. Κωνσταντίνος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.

Οι τυχεροί ανά τμήμα που κέρδισαν το φλουρί ήταν:
ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ: Δημήτριος ΠΑΠΑΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΣ
ΕΘΚ: Ιωάννης ΚΕΛΑΚΗΣ
Τμήμα Νέων: Κανάκης ΚΟΝΤΑΡΑΚΗΣ
Τμήμα Παίδων (Πανακρωτηριακός): Ιωάννης ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ
Τμήμα Παίδων (Λέοντες): Κωνσταντίνος ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
Τμήμα Προπαίδων (Λέοντες): Γρηγόρης ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Τμήμα Προπαίδων (Πανακρωτηριακός): Παναγιώτης ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Τμήμα Τζούνιορ (Λέοντες): Ιωάννης ΤΑΠΑΝΑΡΗΣ
Τμήμα Τζούνιορ (ΕΘΚ): Εμμανουήλ ΚΩΣΤΑΡΙΔΑΚΗΣ
Τμήμα Προτζούνιορ (Πανακρωτηριακός): Ιωάννης ΚΟΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Τμήμα Προτζούνιορ-Bambini (ΕΘΚ): Φίλιππος ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗΣ

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου και τα Δ.Σ των ομάδων μας, απευθύνουν ένα μεγάλο από καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:
α. Τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Χανίων για την παρουσία τους, ευχόμενοι καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους
β. Τους Γονείς των Ακαδημιών, που πραγματικά με την ανταπόκρισή και τη θετική στάση τους, μας έδωσαν μεγάλη δύναμη. Τους υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε το καλύτερο για το κάθε παιδί που μας εμπιστεύονται.
γ. Τους αθλητές μας, αυτά τα υπέροχα παιδιά που μαζί τους δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο για το Ακρωτήρι.
δ. Τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς, για την στήριξή τους.
ε. Το ITALIAN FACTORY OUTLET, που χορήγησε όλα τα δώρα που αντιστοιχούσαν στο φλουρί για το κάθε τμήμα.
στ. Τη διεύθυνση και το προσωπικό της αίθουσας εκδηλώσεων "Κανάρια" που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθεί στην εκτός σχεδιασμού προσέλευση.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ οφείλουμε για μια ακόμα φορά να το αποδώσουμε στην εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ και την οικογένεια ΣΒΟΥΡΑΚΗ, για την στήριξη όλου του οικοδομήματος στο ποδοσφαιρικό Ακρωτήρι. Η έμφαση που δίνεται στις υποδομές, τις εγκαταστάσεις, την ασφάλεια και την ανάπτυξη των ακαδημιών μας είναι μια ανεκτίμητη βοήθεια για εμάς.
Η υποστήριξη στο προπονητικό μας πρόγραμμα είναι επίσης σπουδαία και συνεχώς εμπλουτίζεται. Ευχόμαστε να είναι γεροί και μαζί να συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα προόδου και ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια. Για να προσφέρουμε στην κοινωνία σωστούς ανθρώπους και καλούς αθλητές!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.