LOGO PANAKROTIRIAKOS

  • 1BANNER_MATHHMATA_ZWHS_MESA_APO_PODOSFAIRO_B-01site.jpg
  • 1Panakr.jpg
  • 2EthK.jpg
  • 3ASA.jpg
  • 4LifeLessons.jpg
  • 5ArisSoccerSchoolsPanakrotiriakos.png
  • 5k16.jpg
  • 5kk14a.jpg
  • 8K14B.jpg
  • 9K12Panakr.jpg
  • 10K12EthK.jpg
  • 13K1OETHK.jpg
  • 13K10Lions.jpg
  • 13K10PANAKROTIRIAKOS.jpg
  • 14k8pan.png
  • 15k8lions.png
  • 16K6.jpg
  • 17lioness.jpg
Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

logoΟ Πανακρωτηριακός Α.Ο είναι εδώ και 25 χρόνια ο μόνιμος εκπρόσωπος του Ακρωτηρίου στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων. Η ομάδα έχει παρουσιάσει μια σταθερότητα με συνεχή παρουσία στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ και έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής και γενικότερα αθλητικής κοινωνίας των Χανίων.
Έπειτα όμως από τη ραγδαία ανάπτυξη του Ακρωτηρίου τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα κρίνουμε σκόπιμο και απαραίτητο να ανεβάσουμε τον πήχη των φιλοδοξιών μας ως σωματείο.
Γενικά το Δ.Σ πιστεύει ότι πρέπει να χτιστεί ένα σωματείο υγιές με γερές βάσεις για το μέλλον και να αναδειχθεί η σωστή αθλητική παιδεία.

Δημιουργήθηκε : 01 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΟΑγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το αναθεωρημένο παράρτημα "Β" του "Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών" της ΕΠΟ, επιτρέπεται η εγγραφή αλλοδαπών ποδοσφαιριστών σε ομάδα οποιασδήποτε κατηγορίας, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν νόμιμη διαμονή στην Ελλάδα οι ίδιοι ή οι έχοντες την γονική του μέριμνα. Για την εγγραφή τους, επιπλέον των δικαιολογητικών εγγραφής του προηγούμενου άρθρου, υποβάλλονται στην Ε.Π.Ο., μέσω της οικείας Ε.Π.Σ., τα παρακάτω δικαιολογητικά :

α) Φωτοαντίγραφο άδειας νόμιμης διαμονής αλλοδαπού στην Ελλάδα ή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για την έκδοση άδειας διαμονής καθώς και οποιοδήποτε άλλο ισοδύναμο έγγραφο που παρέχει δικαίωμα νόμιμης διαμονής κατά το χρόνο εγγραφής.

β) Ασφαλιστικό βιβλιάριο υγείας δημόσιου ασφαλιστικού φορέα εφόσον ο ποδοσφαιριστής ή ο έχων την γονική μέριμνα εργάζεται ή ασκεί επάγγελμα στην Ελλάδα ή Ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης ασθένειας ή άλλο ισοδύναμο κοινοτικό έγγραφο σε περίπτωση μετακίνησης από χώρα της Ε.Ε., ή βεβαίωση ιδιωτικής ασφάλισης στις περιπτώσεις που αυτό προβλέπεται από τη μεταναστευτική νομοθεσία και τουλάχιστον για ποσό και κατηγορίες ασφάλισης αντίστοιχες με αυτές ημεδαπού όπως αυτές προκύπτουν από τις εκάστοτε διατάξεις.

γ) Βεβαίωση φοίτησης σε Εκπαιδευτικό ίδρυμα, εφόσον ο ποδοσφαιριστής σπουδάζει στην Ελλάδα.

δ) Πιστοποιητικό της αρμόδιας Αρχής του Κράτους του οποίου είναι υπήκοος, με επίσημη μετάφραση αυτού (εφόσον αυτό δεν έχει συνταχθεί στην αγγλική ή λατινική γλώσσα) , από το οποίο να προκύπτουν όλα τα στοιχεία ταυτότητας του ποδοσφαιριστή που είναι απαραίτητα για την εγγραφή του, ήτοι, Ονοματεπώνυμο, όνομα πατέρα και μητέρας, ημεροχρονολογία και τόπος γεννήσεως, εθνικότητα και υπηκοότητα.

ε) Πιστοποιητικό υγείας από Ελληνικό κρατικό νοσηλευτικό ίδρυμα που θα βεβαιώνει ότι ο υπήκοος τρίτης χώρας δεν πάσχει από νόσημα, το οποίο, σύμφωνα με τα διεθνή δεδομένα και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (Π.Ο.Υ.), μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

στ) Φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου νόμιμα επικυρωμένο.

ζ) Σε κάθε περίπτωση, η διάρκεια ισχύος της άδειας διαμονής, πρέπει να εμφαίνεται στα ειδικά πεδία έναρξης - λήξης του δελτίου ατομικών στοιχείων του ποδοσφαιριστή ή του φωτοαντιγράφου του διαβατηρίου.

Όλα τα ανωτέρω έγγραφα πρέπει να προσκομίζονται νομίμως επικυρωμένα, ενώ επιτρέπεται η επικύρωση και από δικηγόρο.

1. Η ΕΠΟ δύναται να ζητήσει κάθε άλλο έγγραφο επίσημης Αρχής του Κράτους του οποίου ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι υπήκοος για την επιβεβαίωση της εθνικότητας και των στοιχείων του ποδοσφαιριστή.

2. Επιτρέπεται η εγγραφή υπηκόων χωρών- μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό την προϋπόθεση ότι υποβάλλεται επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου του ή ταυτότητας που εκδίδει η χώρα- μέλος.

3. Οι ποδοσφαιριστές του παρόντος άρθρου, κάτω των δώδεκα (12) ετών, οφείλουν να υποβάλλουν με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά και υπεύθυνη δήλωση, θεωρημένη αρμόδια από δημόσια αρχή, με την οποία να βεβαιώνουν ότι δεν ανήκουν, ούτε ανήκαν σε σωματείο της αλλοδαπής.

Για την Υπεύθυνη Δήλωση στα Αγγλικά πατήστε ΕΔΩ

Για λεπτομέρειες σχετικά με τις Ιατρικές Εξετάσεις πατήστε ΕΔΩ

Για λεπτομέρειες σχετικά  με Διεθνείς Μετεγγραφές Ανηλίκων - Πρώτη Εγγραφή πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677
3o Soccer School Views : 1755

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.