LOGO PANAKROTIRIAKOS

  • 1.ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ 2019-20.JPG
  • 2.ΕΘΚ 2019-2020.jpg
  • 3.Κ16 (γεν. 2004-2005) 2019-20.JPG
  • 4.Κ14 (γεν. 2006-07) 2019-20.JPG
  • 5.Κ12 ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ (γεν. 2008) 2019-20.JPG
  • 6.Κ12 ΛΕΟΝΤΕΣ (γεν. 2009) 2019-20.JPG
  • 7.Κ10 ΛΕΟΝΤΕΣ (γεν. 2010) 2019-20.JPG
  • 8.Κ10 ΕΘΚ (γεν. 2011) 2019-20.JPG
Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

logoΟ Πανακρωτηριακός Α.Ο είναι εδώ και 25 χρόνια ο μόνιμος εκπρόσωπος του Ακρωτηρίου στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων. Η ομάδα έχει παρουσιάσει μια σταθερότητα με συνεχή παρουσία στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ και έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής και γενικότερα αθλητικής κοινωνίας των Χανίων.
Έπειτα όμως από τη ραγδαία ανάπτυξη του Ακρωτηρίου τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα κρίνουμε σκόπιμο και απαραίτητο να ανεβάσουμε τον πήχη των φιλοδοξιών μας ως σωματείο.
Γενικά το Δ.Σ πιστεύει ότι πρέπει να χτιστεί ένα σωματείο υγιές με γερές βάσεις για το μέλλον και να αναδειχθεί η σωστή αθλητική παιδεία.

Δημιουργήθηκε : 05 Αύγουστος 2014

Papadakis VasilisΟ προπονητής του Πανακρωτηριακού Α.Ο Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, σε δηλώσεις του κατά την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας επισήμανε ότι: "Δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα στην Α' Κατηγορία, ωστόσο με τις κινήσεις που έκανε η ομάδα και μέσα από σκληρή δουλειά, τότε μπορεί να κοιτάξει για το βήμα το παραπάνω τα επόμενα χρόνια, αν αυτό δεν έρθει αυτή τη σεζόν".

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καταρχάς να ευχηθώ μία καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους εμπλεκόμενους, και στην ομάδα τη δική μας, αλλά και στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο. Είναι μία χρονιά που βρίσκει πάρα πολλές αλλαγές στον Πανακρωτηριακό, οι οποίες ουσιαστικά ξεκίνησαν από πέρσι, που μία μεγάλη εταιρεία αποφάσισε να εμπλακεί στα κοινά της ομάδας. Πέρσι λειτουργήσαμε πάρα πολύ όσον αφορά το κομμάτι των υποδομών, σε ότι αφορά το γήπεδο και τις ακαδημίες μας. Φέτος η ομάδα έβαλε έναν στόχο παραπάνω, στο να ενισχυθεί και να γίνει μία ομάδα πρωταγωνίστρια πλέον στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο και να εκπροσωπήσει επάξια το Ακρωτήρι και μία πολύ μεγάλη Ακαδημία, που έχει από πίσω. Ο στόχος είναι να φτιάξουμε μία ομάδα, που θα χαίρεται να παίζει ποδόσφαιρο και θα δίνει το καλό παράδειγμα σε όλα αυτά τα μικρά παιδιά που έχουμε από πίσω. Σίγουρα οι μεταγραφές μας και σε αριθμό, αλλά και σε ποιότητα είναι σημαντικές. Έχουμε φέρει καταξιωμένους ποδοσφαιριστές, από μεγαλύτερες κατηγορίες, για να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια. Ταυτόχρονα είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ότι θεωρούμε ότι φέραμε πολύ καλά παιδιά στην ομάδα, καλούς χαρακτήρες και επίσης είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι όλες μας οι μεταγραφές έχουν μια πάρα πολύ καλή ηλικία, έτσι ώστε να μπορέσουμε πάνω σε αυτό να χτίσουμε και να φτιάξουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το ξεκίνημα, όπως είμαι και πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός ότι είμαι για τρίτη χρονιά στο Ακρωτήρι, στον Πανακρωτηριακό. Το θεωρώ τιμή που μου εμπιστεύεται η διοίκηση για τρίτη χρονιά την ομάδα και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι οι στόχοι που έχουμε βάλει με υπομονή και πολλή δουλειά θα πραγματοποιηθούν».

Για το αν μπορεί στο προσεχές μέλλον να κάνει το βήμα το παραπάνω η ομάδα:

«Θα έλεγα ότι τη φετινή χρονιά θα προσπαθήσουμε να δούμε πόσο μπορεί γενικότερα η ομάδα και διοικητικά και οργανωτικά, αλλά και αγωνιστικά και με τα παιδιά που έχουμε επιλέξει να μείνουν, που είναι μεγάλος ο αριθμός από την περσινή ομάδα, να ανταποκριθεί σε αυτή την ιδιαιτερότητα του πρωταθλητισμού, που είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Εφόσον δούμε, ότι εκτός από καλούς ποδοσφαιριστές που σίγουρα έχουμε, όλο το σύστημα μπορεί να ανταπεξέλθει και να βάλουμε έναν παραπάνω στόχο, νομίζω ότι ο Πανακρωτηριακός έχει πλέον τη δυναμική να αρχίσει να το σκέφτεται σιγά-σιγά. Σίγουρα φέτος δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ υψηλούς στόχους, θέλουμε να φτιάξουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και θα έλεγα αν όχι φέτος, σίγουρα την επόμενη χρονιά μπορούμε να μιλήσουμε πιο ξεκάθαρα για αυτόν τον στόχο».

Η συνέντευξη δόθηκε στο δημοσιογράφο Λευτέρη ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.

Video

1ο Soccer School Views : 367
3o Soccer School Views : 1449