LOGO PANAKROTIRIAKOS

  • 1BANNER_MATHHMATA_ZWHS_MESA_APO_PODOSFAIRO_B-01site.jpg
  • 1Panakr.jpg
  • 2EthK.jpg
  • 3ASA.jpg
  • 4LifeLessons.jpg
  • 5ArisSoccerSchoolsPanakrotiriakos.png
  • 5k16.jpg
  • 5kk14a.jpg
  • 8K14B.jpg
  • 9K12Panakr.jpg
  • 10K12EthK.jpg
  • 13K1OETHK.jpg
  • 13K10Lions.jpg
  • 13K10PANAKROTIRIAKOS.jpg
  • 14k8pan.png
  • 15k8lions.png
  • 16K6.jpg
  • 17lioness.jpg
Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

logoΟ Πανακρωτηριακός Α.Ο είναι εδώ και 25 χρόνια ο μόνιμος εκπρόσωπος του Ακρωτηρίου στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων. Η ομάδα έχει παρουσιάσει μια σταθερότητα με συνεχή παρουσία στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ και έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής και γενικότερα αθλητικής κοινωνίας των Χανίων.
Έπειτα όμως από τη ραγδαία ανάπτυξη του Ακρωτηρίου τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα κρίνουμε σκόπιμο και απαραίτητο να ανεβάσουμε τον πήχη των φιλοδοξιών μας ως σωματείο.
Γενικά το Δ.Σ πιστεύει ότι πρέπει να χτιστεί ένα σωματείο υγιές με γερές βάσεις για το μέλλον και να αναδειχθεί η σωστή αθλητική παιδεία.

Δημιουργήθηκε : 19 Ιουνίου 2015

Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣΜε αφορμή τη γιορτή της Ακαδημίας μας την Τετάρτη 17 Ιουνίου, ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, με γραπτή δήλωσή του στο athlitiko.gr αναφέρει τα ακόλουθα:

"Ταξιδεύοντας 2 χρόνια.... ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες στιγμές και εμπειρίες ανεκτίμητες, μέλη όλοι μας, στις Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες Ακρωτηρίου. Τι μας έδωσε αυτό το ταξίδι, εύκολα το ένοιωσε όποιος βρέθηκε προχθές το βράδυ στα Καθιανά, στο γήπεδό μας.
Η γιορτή μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία: Ο ενθουσιασμός, η διάθεση, η χαρά, το παιχνίδι, ο σεβασμός, η εκτίμηση, η αγάπη, δώρα υπέροχα για τον καθένα μας!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρέθηκαν για να γιορτάσουν μαζί μας, δείχνοντας συνάμα για μια ακόμα φορά την κοινωνική τους ευαισθησία, με την ανταπόκρισή τους στη συλλογή τροφίμων για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Η συμμετοχή των παιδιών, όπως πάντα πολύ μεγάλη, έτοιμα να διεκδικήσουν, να παίξουν, να διασκεδάσουν! Έκπληξη ο αριθμός των Μαμάδων που προσπάθησαν να σκοράρουν, αλλά και των Μπαμπάδων που ''έσπασαν'' τα δοκάρια! Πόσο όμορφο είναι να γυρνάμε το χρόνο πίσω και να γινόμαστε πάλι παιδιά!

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου, να:

1. Ευχαριστήσω τα μέλη των Δ.Σ. Πανακρωτηριακού και ΕΘΚ, που πιστεύουν σε μας και μας δίνουν την δυνατότητα να εφαρμόζουμε το σχέδιο ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού Ακρωτηρίου.

2. Συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου προπονητές, για την προσήλωσή τους στο πλάνο εκπαίδευσης και τη φιλοσοφία που υπηρετούμε.

3. Ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους Αδάμ ΜΠΟΥΤΖΟΥΚΑ, Λίνα ΨΟΥΝΗ, Χαρά ΤΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, Κυριάκο ΚΑΚΑΒΕΛΑΚΗ, Νάσο ΔΡΑΚΑΚΗ, που πάντα πρόθυμα είναι κοντά μας σε κάθε ανάγκη-απαίτηση και μας κατευθύνουν στην πολύπλευρη υποστήριξη των παιδιών της ακαδημίας.

4. Καλωσορίσω τους "Λέοντες" που έρχονται να ταξιδέψουν μαζί μας, συνοδοιπόροι του Πανακρωτηριακού και της Ε.Θ.Κ., στο μαγικό κόσμο του παιδικού ποδοσφαίρου.

5. Συγχαρώ την ΕΠΣΧ, για τη μεγάλη ώθηση που δίνει στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, με τη διοργάνωση και χορηγία των παιδικών πρωταθλημάτων.

6. Ευχηθώ σε κάθε ομάδα-ακαδημία εκπλήρωση των στόχων τους.

7. Ευχαριστήσω το Μανώλη ΣΒΟΥΡΑΚΗ και την εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ, για το όραμα που έδωσε στο Ακρωτήρι.

8. Ευχαριστήσω το Δημήτρη ΜΟΥΣΟΥΡΑΚΗ, το Γιώργο ΠΑΤΕΡΑΚΗ και τον Αλέκο ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗ για όλα όσα προσφέρουν, πραγματικά ανεκτίμητα!

9. Καλέσω κάθε φορέα, σύλλογο, κάτοικο του Ακρωτηρίου να έρθει στην μεγάλη παρέα μας, με στόχο ένα καλύτερο αύριο.

Αισθάνομαι ειλικρινά την ανάγκη να ευχαριστήσω κάθε παιδί, κάθε γονιό για όλα τα ανεκτίμητα δώρα που μας προσφέρουν. Δίνουν νόημα στην ενασχόλησή μας με την προπονητική και μας γεμίζουν ελπίδες.

Δεν χρειάζονται πυροτεχνήματα για να λάμψει η νύχτα. Μπορούν τα παιδικά χαμόγελα, σαν αστέρια λαμπερά να φωτίσουν τον ουρανό και τις καρδιές μας! Και προχθές το βράδυ στα Καθιανά, η νύχτα έγινε μέρα!

Μα αξίζει στ' αλήθεια να δώσεις αγάπη, να δείξεις σεβασμό και να βοηθήσεις κάθε παιδί να ανοίξει τα φτερά του. Και τότε, όταν σε κοιτάξει θα δεις στα μάτια του ότι σου λείπει, για να νοιώσεις ευτυχισμένος!

Ραντεβού το Σεπτέμβρη, όλοι μαζί "Ακρωτήρι-Μία Ομάδα" για ένα ακόμα ταξίδι στα "Μαθήματα ζωής μέσα από το ποδόσφαιρο".

 Καλό Καλοκαίρι σε όλους σας!
Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 628
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.