LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

30

Νοε 2014

Χάλης-ΕΘΚ 0-1Σημαντική νίκη και επιστροφή στις νίκες για την Ένωση Θύελλα Καμίνια στο σημερινό παιχίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγ. Αποστόλων με αντίπαλο τον Χάλη, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων, παρότι για ακόμη ένα παιχνίδι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

 

Η ομάδα ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6' ο Κελάκης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, όμως δεν έγινε το ίδιο και στο 18' όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λειβαδιτάκη και λανθασμένη έξοδο του τερματοφύλακα, ο Σκριάπας πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1. Στην επανάληψη χάθηκε μεγάλη ευκαιρία στο 50' όταν από σέντρα του Καλλιγέρη, ο Κελάκης έπιασε καρφωτή κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 76' ο Χάλης κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο νεαρός τερματοφυλάκας Κουρομιχελάκης απέκρουσε και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν. Στο 83' ο Κελάκης στην τελευταία του προσπάθεια σούταρε για να διώξει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας και στο επόμενο λεπτό αντίκρυσε τη 2η κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης αφήνοντας την ομάδα μας με 10 παίκτες.

ΕΘΚ: Κουρομιχελάκης, Ανδρεαδάκης Ευαγ.(88' Βολακάκης), Τσαρδακάς, Κουβάτσης, Καλλιγέρης, Σκριάπας, Σφακιανάκης, Παπαδάκης, Λειβαδιτάκης, Κελάκης, Μουσουράκης (60' Σγουράκης).

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε το γκολ πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
3o Soccer School Views : 1754

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.