LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

01

Νοε 2014

Μινώταυρος-Πανακρωτηριακός 3-0Πρώτη ήττα σήμερα για την ομάδα του Πανακρωτηριακού, στο γήπεδο των Μουρνιών, με αντίπαλο τον περσινό πρωταθλητή Μινώταυρο, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων, η οποία ωστόσο δεν αλλάζει τις ισορροπίες για την πρώτη πεντάδα των ομάδων του ομίλου.

 

Στο α' μέρος η ομάδα μας σπατάλησε τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν, όταν στο 21' ο Πενταράκης με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα, στο 25' σε εκτέλεση φάουλ του Γιανολάρη η μπάλα στάματησε στο οριζόντιο δοκάρι και λίγο αργότερα στο 31' ο Λυχνάκης πλάσαρε, αλλά ο αμυντικός των γηπεδούχων έδιωξε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τους παίκτες του Μινώταυρου που κατάφεραν στο 39' με κεφαλιά και στο 44' με πλασέ να προηγηθούν στο ημίχρονο με 2-0. Στην επανάληψη χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο (2) ομάδες και ότι δεν κατάφερε ο Πενταράκης στο 72' όταν παρά την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα (αιφνιαδιάστηκε και δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα), το κατάφερε στο 80' και πάλι ο Μινώταυρος που σκόραρε και έκανε το τελικό 3-0.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Μπικάκης, Αδαμόπουλος, Μιχαήλ, Παντελακάκης, Μποχώνης, Πλατώνης, Γιανολάρης (75' Αγναντής), Πενταράκης, Λυχνάκης (62' Καλλέργης), Μπαδιεριτάκης

Για φωτογαφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691
1ο Soccer School Views : 634

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.