LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

09

Νοε 2014

Τιτάν-Πανακρωτηριακός 1-8Επιστροφή στις νίκες και την κορυφή για τον Πανακρωτηριακό, σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Ν. Χωριού με αντίπαλο τον Τιτάν, για την 6η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α' κατηγορίας με σκορ 8-1 και χατ-τρικ του Μπαδιεριτάκη.

 

 

 

Στο α' μέρος η ομάδα μας ξεκίνησε με γκολ στο 2' όταν σε σέντρα του Μποχώνη, ο Μπαδιεριτάκης με πλασέ άνοιξε το σκορ, για να συνεχιστεί ο χορός των γκολ στο 32' μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γιανολάρη, ο Μποχώνης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2 και στο επόμενο λεπτό ο Πενταράκης πάσαρε και ο Μπαδιεριτάκης με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 35' έπειτα από σέντρα του Μποχώνη, ο Μπαδιεριτάκης άφησε την μπάλα για τον Πενταράκη, που δε δυσκολεύτηκε πλασάρει και να πετύχει το 0-4 και στο 45' ο Μπαδιεριτάκης με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μποχώνη έγραψε το 0-5 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη, στο 55' ο Μπαδιεριτάκης σέρβιρε και ο Παντελακάκης με κοντινή προβολή κάνει το 0-6, για να ακολουθήσει νέα ασίστ του Μπαδιεριτάκη στον εορτάζοντα Νεκτ. Ανδρεαδάκη, που με σουτ γράφει το 0-7 και στο 70' ο Πλατώνης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 0-8. Το μόνο που κατάφερε η γηπεδούχος ήταν να μειώσει στο 77' με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης (46' λ.τρ. Λάκκας), Παντελακάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Αδαμόπουλος (46' Κουτσουπάκης), Μιχαήλ, Πλατώνης, Γιανολάρης, Τερεζάκης, Μπαδιεριτάκης, Μποχώνης, Πενταράκης (55' Ανδρεαδάκης Νεκτ.)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1755
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.