LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

23

Σεπ 2019

drasiΤο απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε το δεύτερο κατά σειρά τριήμερο δράσεων του δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, στο οποίο συμμετέχει και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου.

Η πρώτη ημέρα διεξήχθη αρχικά στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων με την Κ19 της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, παρουσία του Τεχνικού Συμβούλου Γιώργου Αμανατίδη, του Τεχνικού Διευθυντή Βασίλη Παπαδάκη, καθώς και του προπονητή Βασίλη Κούτα και του υπευθύνου τμήματος Νεκτάριου Μαρκουλάκη.

Η πρώτη προπόνηση περιείχε διάφορα ασκησιολόγια καθώς και ένα μικρό δίτερμα στο φινάλε. Αμέσως μετά υπήρξε μία ολιγόλεπτη συνομιλία για την καλύτερη δυνατή βελτίωση των παιδιών σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού.

drasi

Η συνέχεια δόθηκε λίγο αργότερα στο γήπεδο της Μ. Ελιάς, όπου σειρά πήραν τα τμήματα Κ-14 έως και Κ-6 Κρ. Αστέρα-ΑΟ Χανιά, Νέων Χανίων. Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η επίσκεψη στο Καστέλι για τις Ακαδημίες του Κισσαμικού και την Τετάρτη 24/9 στα Καθιανά για τις Ακαδημίες: Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ, Λέοντες.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων με τον κ. Αμανατίδη εκτός από την εφαρμογή των προπονητικών προγραμμάτων, θα υπάρχει σε συνεργασία με τους Τεχνικούς Διευθυντές και τους προπονητές των ομάδων του δικτύου αξιολόγηση για την μέχρι πορεία που έχουν γονείς και παιδιά.

*Για πλήρες φωτογραφικό υλικό στη σελίδα του Πανακρωτηριακού στο facebook

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691
3o Soccer School Views : 1770

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.