LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

26

Σεπ 2019

diktioΟλοκληρώθηκε την Τετάρτη (26/9) το δεύτερο κατά σειρά τριήμερο δράσεων του δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά.

Οι τελευταίες προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο Καθιανών, υπό την επίβλεψη του τεχνικού συμβούλου Γιώργου Αμανατίδη και του τεχνικού διευθυντή Βασίλη Παπαδάκη, καθώς και των προπονητών της Ακαδημίας.

Στις προπονήσεις στο γήπεδο Καθιανών συμμετείχαν τα τμήματα Κ12, Κ14 & Κ16, με προπονητές τους Κώστα Κολοκοτρώνη, Βασίλη Βολακάκη, Μίμη Μουσουράκη και Βασίλη Παπαδάκη.

diktio

Τα παιδιά επιδόθηκαν σε διάφορα ασκησιολόγια από τους προπονητές τους, ενώ σημαντικές ήταν για μία ακόμα φορά οι επισημάνσεις από τον κ. Αμανατίδη με στόχο την βελτίωση των παιδιών σε αρκετά θέματα μέσα στο γήπεδο, όπως η υποδοχή της μπάλας, η θέση του σώματος και η ομαδική συνεργασία.

Αυτή ήταν η δεύτερη επίσκεψη του Γιώργου Αμανατίδη σε αυτό το συγκεκριμένο 3ήμερο δράσεων με τον ίδιο να παίρνει μία ακόμα... γεύση από τη λειτουργία του δικτύου, την οποία θα παρακολουθεί δύο φορές το μήνα.

Τα παιδιά και οι προπονητές έδειξαν πάντως για μία ακόμα φορά προσηλωμένοι στη φιλοσοφία του δικτύου, το οποίο αν μη τι άλλο προχωρά με γοργά και σταθερά βήματα εδώ και μερικές εβδομάδες.

Πλέον, αναμένεται η επόμενη επίκσκεψη του κ. Αμανατίδη στα Χανιά η οποία θα είναι ξανά σε λίγο καιρό και θα έχει έτσι την ευκαιρία να γνωρίζει ολοένα και καλύτερα τις ομάδες και τη λειτουργία των ομάδων πάνω στη φιλοσοφία που έχει χτιστεί.

*Μπορείτε να βρείτε πλήρες φωτογραφικό υλικό στη σελίδα του Πανακρωτηριακού στο facebook

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 634
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.