LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

18

Δεκ 2019

tapanarisMε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Ταπανάρη η Μικτή Χανίων Κ12 έφτασε σήμερα στην πρώτη της νίκη στο Ενωσιακό πρωτάθλημα απέναντι στο Λασίθι.

Ο επιθετικός της Ακαδημίας μας (Κ12 Πανακρωτηριακός) είχε μία εξαιρειτκή εμφάνιση και πήρε από το χέρι την ομάδα των Χανίων, αφού πέτυχε χατ τρικ.

Με τρία δικά του γκολ η ΕΠΣΧ πήρε προβάδισμα με 3-0 (20', 45', 48'), ενώ τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν προς το τέλος του αγώνα οι Σταυρουλιδάκης, Φανδριδάκης.

tapanaris

Ο Γιάννης Ταπανάρης από το παιχνίδι των Χανίων

tapanaris 1

Να σημειωθεί ότι εκτός του Ταπανάρη, βασικός έπαιξε επίσης και ο Γιώργος Κοσμάς, επίσης από την Κ12 του Πανακρωτηριακού, που βρέθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας και είχε και αυτός μία πολύ καλή εμφάνιση.

Κάτω ο Γιώργος Κοσμάς που αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ για τα Χανιά

Kosmas

Η σύνθεση των Χανίων:

Κ12 EΠΣ Χανίων (Γιώργος Ριτζάκης - Γιώργος Μουριζάκης): Σοφιάκης (50' Πουλιδάκης), Λουπάσης, Αθουσάκης (50' Σαμαράς), Νταμαδάκης, Κοσμάς (45' Φανδριδάκης), Ματζοράκης (33' Καυκαλάς), Γελασάκης (50' Σταυρουλιδάκης), Χαϊδεμενάκης (37' Καλλιγέρης), Ταπανάρης

Mikth K14

Λίγο αργότερα στο παιχνίδι της Μικτής Χανίων Κ14 βρέθηκαν τρία ακόμα παιδιά από την Κ14 του Πανακρωτηριακού. Αυτοί είναι οι Μανούσος Καντουνατάκης, Στέλιος Μακράκης και Λεωνίδας Κουκουράκης (ομαδική φωτ. πάνω).

Στο βασικό σχήμα βρέθηκε ο τελευταίος που διακρίνεται σε φάση από το παιχνίδι κάτω. Mάλιστα ο Λεωνίδας Κουκουράκης πέτυχε το ένα από τα τρία γκολ για τους Χανιώτες.

H K14 επικράτησε με 3-0 και εκτός του Κουκουράκη, έπαιξαν ως αλλαγή και οι Μακράκης, Καντουνατάκης στο δεύτερο μέρος.

KOUKOURAKIS MIKTH

 

 

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691
3o Soccer School Views : 1771

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.