LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

29

Δεκ 2019

rethymno k12 6Με μια άκρως ποδοσφαιρική εκδρομή στο Ρέθυμνο, έκλεισαν το 2019 τα Κ12 του Πανακρωτηριακού, καθώς πραγματοποίησαν φιλικό με τη Μικτή Ρεθύμνου.

Η ακαδημία μας αποδέχτηκε την πρόσκληση του προπονητή των μικτών του διπλανού νομού Γιώργου Μπαστάκη και με μια "εσωτερική μικτή" Πανακρωτηριακού-Λεόντων βρέθηκε στο "Kido" για ένα δυνατό εορταστικό παιχνίδι.

rethymno k12 6

rethymno k12 3

rethymno k12 5

rethymno k12 2

Οι νεαροί ακρωτηριανοί  ποδοσφαιριστές "χόρευαν" στη βροχή και πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, ενθουσιάζοντας τους αρκετούς συνοδούς γονείς και από τα δύο τμήματα Κ12 της ακαδημίας μας.

Τα παιδιά που πήραν μέρος στο παιχνίδι ήταν από τον Πανακρωτηριακό οι  Περδικάκης Γ., Παπαδογιάννης, Κοσμάς, Μαντωνανάκης, Κουμάκης, Ταπανάρης Σ., Σέχι, Περδικάκης Ντ., Ταπανάρης Γ. και από τους Λέοντες οι Καραλάκης, Αγγελίδης, Παυλουδάκης.

Η ομάδα μας αποδυκνείοντας το ταλέντο που διαθέτει, αλλά και την πολύ καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται, ήταν απολαυστική!

Την αποστολή συνόδευσε ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης Παπαδάκης και συμμετείχαν εκτός του προπονητή Στέφανου Βασιλομιχελάκη, ο προπονητής Κώστας Κολοκοτρώνης και ο φροντιστής Αλέκος Γεωργαλάκης.

rethymno k12 7

rethymno k12 8

rethymno k12 9

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 717
3o Soccer School Views : 1770

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.