LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

11

Ιαν 2020

K16 PANAKR-Thiseas3Ο Πανακρωτηριακός δεν είχε πρόβλημα και στο δεύτερο παιχνίδι του 2020 απέναντι στον Ηρακλή Νεροκούρου, του οποίου επικράτησε με 3-0 το Σάββατο στο γήπεδο της Σούδας για τα Κ16.

Η ομάδα μας είχε ξανά αρκετά καλή εμφάνιση και γενικά δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στο επιθετικό κομμάτι. Βέβαια η νίκη αυτή ήταν... γλυκόπικρη για τα παιδιά του Βασίλη Παπαδάκη, αφού επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Χατζηδάκη.

Ο τερματοφύλακάς μας σε μία αρκετά άτυχη στιγμή για τον ίδιο χτύπησε στην προθέρμανση του αγώνα. Ετσι δε μπόρεσε όπως είναι λογικό να αγωνιστεί. 

Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Κ16 εκφράζουν τη συμπαράσταση στον Γιάννη και του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Mάλιστα του αφιερώνεται και αυτή η νίκη.

Στο αγωνιστικό μέρος που περνά σε δεύτερη μοίρα, ο Χαλεβελάκης ήταν εκείνος που πέτυχε το πρώτο γκολ και άνοιξε το σκορ στη Σούδα στο 22ο λεπτό για τον Πανακρωτηριακό (1-0), μετά από την πάσα που δέχτηκε από τον Βαρδαλάκη.

Αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Πανακρωτηριακός μπήκε ξανά δυνατά και ήταν το 47ο λεπτό εκείνο που η ομάδα μας έφτασε στο 2-0 με τον Καμηλάκη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με εκτέλεση φάουλ,

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στα επόμενα λεπτά και πιο συγκεκριμένα στο 60' η υπεροχή μετουσιώθηκε σε ένα ακόμα γκολ. Ο Κουκουράκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καμηλάκης με κεφαλιά νίκησε την αντίπαλη άμυνα για το τελικό 3-0.

Αυτό ήταν το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα.

Πανακρωτηριακός: Πατεράκης, Ζυμβραγουδάκης, Πολιτάκης, Κουκουράκης, Καραμανώλης, Χατζηδάκης, Γ. Καμηλάκης, Παπαδόπουλος (62' Πενταράκης), Θανασιός, Βαρδαλάκης (55' Αντ. Χατζηδάκης), Χαλεβελάκης

Προπονητής: Βασίλης Παπαδάκης

Η εικόνα της αγωνιστικής μέχρι στιγμής:

Σάββατο 11 Ιανουαρίου
Πανακρωτηριακός-Ηρακλής 3-0

Κισσαμικός-Άρης 0-7

Κυριακή 12 Ιανουαρίου
13.00 Παλαιόχωρα-Πλατανιάς στην Κάντανο

13.00 ΣΥΝΚΑ-Καλτσέτο στους Αγίους Αποστόλους

Θύελλα-Μινώταυρος 0-3 ά.α.
Χάλης-Θησέας 0-3 ά.α.
Ρεπό: Δόξα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Πλατανιάς 36*
2. Άρης Σούδας 32
3. Μινώταυρος 31
4.Καλτσέτο 28*
5. Πανακρωτηριακός 25
6. Παλαιόχωρα 24*
7. ΣΥΝΚΑ 20*
8. Θησέας 16
9. Ηρακλής 10
10. Δόξα 9
11.Κισσαμικός 7
12. Χάλης αποχώρηση
13. Θύελλα αποχώρηση'

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 628
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.