LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

22

Ιαν 2020

K12 Xania-Rethymno 5H Μικτή Χανίων Κ12 πήρε σπουδαία νίκη σήμερα το μεσημέρι στις Μουρνιές απέναντι στο Ρέθυμνο με σκορ 2-0, με τον Γιάννη Ταπανάρη να βρίσκει ξανά δίχτυα και να είναι εκείνος που σφράγισε την επικράτηση.

Ο επιθετικός της Κ12 του Πανακρωτηριακού βρέθηκε ξανά στο βασικό σχήμα των Χανίων και στην κορυφή της επίθεσης και περίπου 12 λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Αυτό ήταν το 4ο γκολ του Γιάννη σε 4 παιχνίδια με τη φανέλα των Χανίων και είναι σαφώς ο πρώτος σκόρερ της στο φετινό πρωτάθλημα.

Με αυτή τη νίκη τα Χανιά βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στην πρόκριση στους "16" της Ελλάδος και αυτό θα γίνει μαθηματικά σε περίπτωση επικράτησης στο Λασίθι στο επόμενο παιχνίδι.

K12 Xania-Rethymno 5

K12 Xania-Rethymno 4

O Tαπανάρης έγινε αλλαγή λίγο μετά το γκολ του στο 50' (30λεπτα ημίχρονα) και κέρδισε μάλιστα το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, όπως και ο Γιώργος Κοσμάς που άφησε τη θέση του και αυτός στο ίδιο λεπτό στον Φανδριδάκη.

Και οι δύο παίκτες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου ήταν εξαιρετικοί σε ένα ακόμα παιχνίδι τους με τη Μικτή.

Χρόνο συμμετοχής πήρε λίγο αργότερα στο 54' και ο Ιάσων Κουμάκης, μέλος και αυτός του τμήματος Κ12, με τα τρία παιχνίδια να ζουν έτσι από κοντά όλες αυτές τις σημαντικές επιτυχίες της ΕΠΣ Χανίων και να είναι μάλιστα ένα βήμα από το να βρεθούν στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

tapanaris giannis

Πάνω ο Γιάννης Ταπανάρης, κάτω ο Γιώργος Κοσμάς

K12 Xania-Rethymno 1

Kosmas

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1754
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.