LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

06

Φεβ 2020

kosmas 1Για μία ακόμα αγωνιστική οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα παιχνίδια των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Χανίων στην Κριτσά απέναντι στις αντίστοιχες του Λασιθίου.

kritsa

Στις δύο αναμετρήσεις της Τετάρτης που έδωσαν Κ12 και Κ14 για την 5η αγωνιστική, η πρώτη κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με τη νίκη που πέτυχε με 2-0.

Βασικοί για ένα ακόμα παιχνίδι βρέθηκαν σε αυτό το ματς οι Γιώργος Κοσμάς και Γιάννης Ταπανάρης, με τον τελευταίο να φτάνει μάλιστα ξανά κοντά σε ένα γκολ, αλλά μία προσπάθειά του στο πρώτο μέρος κατέληξε τελικά στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Xania k12

Στο παιχνίδι που ακολούθησε για την Κ14 η οποία ηττήθηκε με 1-0, ο Λεωνίδας Κουκουράκης επιλέχθηκε ξανά στο βασικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης για την ΕΠΣΧ, ενώ αλλαγή μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Στέλιος Μακράκης. Τέλος, στον πάγκο έμεινε ο γκολκίπερ μας Μανούσος Καντουνατάκης.

Τελευταίο παιχνίδι πλέον για τις δύο ομάδες των Χανίων θα είναι εκτός έδρας με το Ηράκλειο για την 6η αγωνιστική, πριν τη νέα και μεγάλη εμπειρία που θα ακολουθήσει στους "16" με τις νοκ άουτ αναμετρήσεις.

Kritsa Xania K14

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1754
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.