LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

21

Φεβ 2014

Πανακρωτηριακός Α.ΟΣας ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση του 1ου Soccer School για την ακαδημία μας, στα πλαίσια του προγράμματος Foundation και τη συνεργασία μας με την Liverpool F.C., το 3ήμερο 25-27/2/2014. Για το πολύ σημαντικό αυτό γεγονός, όχι μόνο για την ακαδημία μας αλλά και για όλα τα ποδοσφαιρικά Χανιά, σας προσκαλούμε στην συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στην ΜΟΒΙΑΚ την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 μ.μ. Κατά τη διάρκεια της, οι εκπρόσωποι της Liverpool F.C., της εταιρείας Agenda Sport Action και της ομάδας μας, θα αναφερθούν στη φιλοσοφία και τους στόχους αυτού του πρωτοποριακού προγράμματος.

Στα πλαίσια του Soccer School, όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας θα πραγματοποιήσουν προπονήσεις με τον William GERRARD, προπονητή Ακαδημιών της Liverpool F.C., θα εκπαιδευτούν οι προπονητές της ακαδημίας στο "The Liverpoll way", θα γίνει Σεμινάριο Γονέων, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει αξιολόγηση της μέχρι τώρα εφαρμογής του προγράμματος. Όλες τις παραπάνω δραστηριότητες, έχετε τη δυνατότητα να τις καλύψετε δημοσιογραφικά, αφού πρώτα μας ενημερώσετε για την παρουσία σας
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την υποστήριξη-προβολή της μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε για την ανάπτυξη της ακαδημίας μας, αλλά και του χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 628
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.