LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

31

Οκτ 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ newΑγαπητοί Γονείς,

Σας ενημερώνουμε πως την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, η Ακαδημία μας θα πραγματοποιήσει εκδρομή στο Ρέθυμνο, για να δώσει φιλικούς αγώνες με την Ακαδημία του Αστέρα Ρεθύμνου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Σοχώρας (στον παραλιακό δρόμο, λίγο πριν την παλιά πόλη και το κάστρο της Φορτέτζας). Τα τμήματα που θα πάρουν μέρος είναι :

Πανακρωτηριακός 2004 (ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ), Λέοντες 2005 (ΒΑΒΟΥΛΑΚΗΣ), Πανακρωτηριακός 2006 (ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ), Λέοντες 2007 (ΜΠΕΡΕΔΑΚΗΣ) και Λέοντες 2008 (ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΚΗΣ), αγωνιζόμενα με τα αντίστοιχα τμήματα της εκεί Ακαδημίας.

Η μετάβαση θα γίνει με λεωφορείο, με αναχώρηση από το γήπεδο Καθιανών στις 12:30μ.μ., η δε επιστροφή υπολογίζεται στις 18:00μ.μ. Το εισιτήριο για τα παιδιά είναι 6 ευρώ.

Όσοι γονείς επιθυμούν να ταξιδέψουν με λεωφορείο, να ενημερώσουν τον κ. Μανώλη ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ (τηλ. 6932716158). Η τιμή εισιτηρίου θα είναι ίδια και για τους γονείς.


Η παρουσία των παιδιών με βάση την εκπαιδευτική διαδικασία, την απόκτηση εμπειρίας και την εξέλιξή τους, είναι απαραίτητη και παρακαλούμε για την καθολική συμμετοχή τους.

Σας ευχαριστούμε-Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της Ακαδημίας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.