LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

18

Ιουν 2020

ΣΗΜΑΤΑΤα Δ.Σ των ομάδων του Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ και Λέοντες) συγκαλούν έκτακτη Γ.Σ για το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 και ώρα 10.00, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΙΡΗΝΗ» στα Καθιανά, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 

1. Εκλογή τριμελούς επιτροπής Γενικής Συνέλευσης
2. Ανάγνωση Διοικητικού Απολογισμού
3. Ανάγνωση και έγκριση Οικονομικού Απολογισμού
4. Τροποποίηση καταστατικού σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α
5. Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση χωρίς νέα ειδοποίηση θα επαναληφθεί το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 και ώρα 10.00 στον ίδιο χώρο με ίδια θέματα Η.Δ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν αποκλειστικά τα τακτικά και ταμειακά ενήμερα μέλη των ομάδων μας, όπως αυτά προκύπτουν από τους πίνακες μελών που θα οριστικοποιηθούν και θα αναρτηθούν μέχρι την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην ιστοσελίδα της ομάδας (www.panakrotiriakos.com), στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Καθιανών, και σε επιλεγμένους χώρους συγκέντρωσης κοινού στην ευρύτερη περιοχή του Ακρωτηρίου.

Δικαίωμα συμμετοχής σε ενιαίο ψηφοδέλτιο ή ξεχωριστό παραταξιακό ψηφοδέλτιο, έχουν όσα από τα τακτικά μέλη υποβάλλουν σχετική αίτηση συμμετοχής ως υποψήφιοι για το Δ.Σ ή την Ε.Ε. μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 και ώρα 19:00.

Η αρμόδια επιτροπή αποτελούμενη από τους:
Ροζάκη Νικόλαο
Κελάκη Μιχαήλ
Χριστοφή Σταύρο

Θα παρέχει από την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 κάθε διευκρίνιση, θα χορηγεί τα απαιτούμενα έντυπα-έγγραφα, θα εισπράττει συνδρομές μελών και θα δέχεται τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων στην Γραμματεία του γηπέδου Καθιανών από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρες 17:00-19:00.

Στις εργασίες της Γενικής συνέλευσης λόγω των μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού και κατόπιν εντολών των υγειονομικών αρχών, θα παραστούν ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ τα τακτικά μέλη των ομάδων μας.

Ουδεμία εγγραφή μέλους δεν θα γίνει μετά την δημοσίευση των καταλόγων, δικαίωμα δε εκλέγειν και εκλέγεστε έχουν τα μέλη που συμπληρώνουν την 27/6/2020, δώδεκα (12) μήνες ως τακτικά μέλη του Πανακρωτηριακού.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1767
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 989

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.