LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

31

Ιουλ 2020

ΣΗΜΑΤΑΣχετικά με τα αναγραφόμενα στο «athlitiko.gr» που αφορούν σε δηλώσεις του Γιώργου Ντενεκετζή, τα μέλη του Δ.Σ των ομάδων του Ακρωτηρίου, ανέμεναν (έπειτα από επιθυμία του ιδίου) να γίνει μια από κοινού ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας μας. Προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε τα ακόλουθα:

Μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης του Μανώλη Σβουράκη στις 22/5 και στην απρόσμενη συγκυρία που βρέθηκε όλο το οικοδόμημα των ομάδων του Ακρωτηρίου (μέλη Δ.Σ, προπονητές και ποδοσφαιριστές), έπρεπε να ληφθούν άμεσα πολλές και δύσκολες αποφάσεις όπως: οι διεργασίες των έκτακτων Γ.Σ και η εκλογή νέων Δ.Σ, η τροποποίηση των καταστατικών, τα νέα οικονομικά δεδομένα, οι προπονητές των ομάδων και της Ακαδημίας, η παραμονή και αποδέσμευση ποδοσφαιριστών, καθώς και οι συμμετοχές των ομάδων στα πρωταθλήματα.

Από την πρώτη στιγμή προτάθηκε από τα μέλη των Δ.Σ και τον Τεχνικό Διευθυντή, προς τον Γιώργο Ντενεκετζή, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανακρωτηριακού, λόγω εντοπιότητας, αλλά και αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του, την προσφορά του επί σειρά ετών, ως προπονητή τμημάτων Ακαδημίας και προπονητή της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια την οποία και οδήγησε στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

Παρά τις επί 20ημέρου συζητήσεις και προσπάθειές μας, δεν λάβαμε ποτέ μία ξεκάθαρη απάντηση και στις 13/6 του ανακοινώθηκε η απόφασή μας για την αναζήτηση νέου προπονητή για τον Πανακρωτηριακό. Πρόθεσή μας ωστόσο ήταν να παραμείνει στις ομάδες του Ακρωτηρίου, είτε ως προπονητής στην ΕΘΚ (με την επιφύλαξη της συμμετοχής της λόγω των οικονομικών και όχι μόνο δυσκολιών που υπήρχαν), είτε ως προπονητής στην Ακαδημία, όπου και πάλι δεν πήραμε καμία απάντηση.

Παράλληλα, είχε ήδη αρχίσει η αποχώρηση ποδοσφαιριστών από τον Πανακρωτηριακό και την ΕΘΚ, ενώ δεν υπήρχε έμπρακτο ενδιαφέρον συμμετοχής στην έκτακτη Γ.Σ. ανθρώπων που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στο Ακρωτήρι (πλην ελαχίστων), που θα βοηθούσαν στην επίλυση των οικονομικών αναγκών των ομάδων.

Στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 14/7 και με τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, του προτάθηκε η συμμετοχή του ως προπονητής στην Ακαδημία, την οποία θεώρησε ως υποτιμητική.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι δεν πρόκειται να επανέλθουμε, ούτε να μπούμε στη διαδικασία της δημόσιας αντιπαράθεσης και να απαντήσουμε στους χαρακτηρισμούς προσώπων, καθώς αυτό δεν βοηθάει τις ομάδες που υπηρετούμε, ούτε βεβαίως λύνει τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την επόμενη μέρα στο ποδοσφαιρικό Ακρωτήρι.

Γιώργο σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στις ομάδες μας, αλλά αυτό που χρειάζονται τώρα οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές μας, είναι η στήριξη ΟΛΩΝ όσων είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και τους ενώνει η ιστορία και τα σήματα των ομάδων μας.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 628
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.