LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

20

Μαρ 2022

ΣΗΜΑΤΑΤα Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο, της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια και των Λεόντων, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές μας, καταδικάζουμε τα όσα διαδραματίστηκαν στον σημερινό αγώνα ΕΘΚ-Ποσειδών Τσικ. και εκφράζουμε την αντίθεσή μας στις υβριστικές συμπεριφορές "φιλάθλων" προς οποιονδήποτε, οι οποίες μας βρίσκουν αντίθετους και δεν επιθυμούμε την παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου μας. 

Δυστυχώς δεν υπάρχει σε εμάς η δυνατότητα να επιβάλουμε αυτόν τον πραγματικά ανεφάρμοστο κανονισμό, ερχόμενοι σε αντιπαράθεση και προστριβές με την κερκίδα. Και σήμερα κάναμε αυτό που πραγματικά μπορούσαμε, καθώς μέλη των ΔΣ προσπάθησαν και στην πρώτη και στην δεύτερη περίπτωση διακοπής να σταματήσουν τις βωμολοχίες, παρακαλώντας γι’ αυτό τα 2-3 άτομα που φώναζαν.

Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας που μέχρι εκείνη τη στιγμή έδιναν ένα αξιοθαύμαστο αγώνα, βίωσαν μια πολύ άσχημη εμπειρία.

Δεν σχολιάζουμε τις αποφάσεις του διαιτητή για τα δύο πέναλτι που προκάλεσαν τις φωνές της κερκίδας. Υπάρχουν οι αρμόδιοι και το video για κάθε ενδιαφερόμενο. Ωστόσο αν και ο κανονισμός για τη διακοπή υπάρχει, θεωρούμε πως εξάντλησε την αυστηρότητα του σε ένα από τα πιο ήσυχα γήπεδα των Χανίων.

Εμείς δυστυχώς θα βρεθούμε υπόλογοι πληρώνοντας το τίμημα του κανονισμού και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καταστήσουμε σαφές πως δεν επιθυμούμε τέτοιους φιλάθλους στην κερκίδα του γηπέδου Καθιανών.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.