LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

21

Ιουλ 2014

Πανακρωτηριακός Α.ΟΠραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 και ώρα 10:30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καθιανών "Η Ειρήνη", η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Πανακρωτηριακού Α.Ο, με θέματα στην ημερήσια διάταξη τα παρακάτω:
1) Εγγραφές μελών
2) Τροποποίηση καταστατικού
3) Οικονομικός απολογισμός
4) Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου
 

Η Γ.Σ. κύλησε σε πολύ καλό κλίμα, δείγμα του ανέμου αλλαγής και αισιοδοξίας, που υπάρχει πλέον στο Ακρωτήρι και περιλαμβάνει όλο το οικοδόμημα Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ-Ακαδημίες. Κατά τη διάρκεια της εγκρίθηκαν ομόφωνα η τροποποίηση του καταστατικού της ομάδας, ο οικονομικός απολογισμός της περιόδου 2013-14, καθώς και ο προϋπολογισμός της νέας περιόδου 2014-15.
Στη συνέχεια κατατέθηκαν υποψηφιότητες για την εκλογή του νέου Δ.Σ και ακολούθησε η ψηφοφορία, κατά την οποία εκλέχτηκαν αλφαβητικά οι:

1. Αγναντής Δημήτριος
2. Γκαγκάκης Απόστολος
3. Διαμαντόπουλος Απόστολος
4. Καραβούλιας Θεόδωρος
5. Μαριαννάκης Γεώργιος
6. Μπατζακάκης Γεώργιος
7. Πατεράκης Γεώργιος
8. Πολυχρονάκης Αντώνιος
9. Σβουράκης Εμμανουήλ
10. Σβουράκη Μαρία
11. Χριστοφής Σταύρος

Στην ουσία η παρούσα Διοίκηση έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης για το μέχρι τώρα έργο της και ουσιαστικά θα οδηγήσει την ομάδα στους στόχους που ήδη έχουν τεθεί για τη νέα 3ετία, έχοντας την πλήρη αποδοχή της Γενικής Συνέλευσης των μελών. Σημαντική επιστροφή στο Δ.Σ δύο (2) παλαιών παραγόντων της ομάδας των κ. Μπατζακάκη Γεώργιου και κ. Μαριαννάκη Γεώργιου.

Σε πολύ καλό κλίμα η ομιλία του πρώην προέδρου Κυριάκου Καλλέργη, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην για προσωπικούς λόγους παραίτησή του, ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ κάθε επιτυχία, υποσχόμενος να είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι τοποθετήσεις των μελών, οι οποίοι αναγνώρισαν την πολύ σημαντική συμβολή του στην ανασύσταση της ομάδας.

Τα έντεκα (11) μέλη που επελέγησαν θα συνέλθουν εντός οκτώ (8) ημερών για τον ορισμό της διαμόρφωσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 989
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 716

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.