LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

18

Ιουν 2015

Διαγωνισμοί Δεξιοτεχνίας Ιούνιος 2015Στην χθεσινή εκδήλωση για το κλείσιμο της Ακαδημίας μας, πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί δεξιοτεχνίας, στους οποίους πήραν μέρος εκτός των μικρών αθλητών, οι μαμάδες και οι μπαπάδες αυτών. Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο και της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια. Συγκεκριμένα :

 

Η νικήτρια στην κατηγορία "Penalty Queen" ήταν κα Μάτα ΣΠΑΘΗ και παρέλαβε το βραβείο από το μέλος του Δ.Σ Μαρία ΣΒΟΥΡΑΚΗ

Ο νικητής στο διαγωνισμό των μπαμπάδων ''Snipper'' ήταν ο Μανώλης ΚΟΥΚΑΚΗΣ και παρέλαβε το βραβείο από τον πρόεδρο του Πανακρωτηριακού Σταύρο ΧΡΙΣΤΟΦΗ.

Στο αγώνισμα ''Tails'' για τα 2009-10 ήταν ο Δημήτρης ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ και παρέλαβε το βραβείο από τον Πρόεδρο της ΕΘΚ Νίκο ΜΑΡΤΙΝΟ.

Στο αγώνισμα ''Magιc 8''  για τα 2008 νικητής ήταν ο Παντελής ΜΑΝΤΩΝΑΝΑΚΗΣ και παρέλαβε το βραβείο από το μέλος του Δ.Σ Απόστολο ΓΚΑΓΚΑΚΗ.

Στο αγώνισμα των 2007  ''Water Carrier'' νικητής ήταν ο Αλέξανδρος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ και παρέλαβε το βραβείο από τον Αντιπρόεδρο της ΕΘΚ Παύλο ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗ.

Στο αγώνισμα ''Soccer Bowling'' για τα 2006 νικητής ήταν ο Γιώργος ΚΑΡΑΚΑΛΙΔΗΣ και παρέλαβε το βραβείο από τον Υπεύθυνο Ακαδημίας Δημήτρη ΜΟΥΣΟΥΡΑΚΗ.

Στο αγώνισμα των 2005, το ''Gladiator'' νικητής ήταν ο Γιάννης ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ και παρέλαβε το βραβείο από τον Αντιπρόεδρο τον ΛΕΟΝΤΩΝ Κώστα ΝΙΚΟΛΑΝΤΩΝΑΚΗ.

Στο αγώνισμα ''Speed Ball'' για τα 2004 νικητής ήταν ο Μιχάλης ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ και παρέλαβε το βραβείο από τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Απόστολο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.

Στο διαγωνισμό δεξιοτεχνίας ''Slalom King'' για τα 2003 νικητής ήταν ο Στυλιανός ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ και παρέλαβε το βραβείο από τον ποδοσφαιριστή Θωμά ΠΛΑΤΩΝΗ.

Στο ''Ball in the air'' για τα 2002 νικητής ήταν ο Πέτρος ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ και παρέλαβε το βραβείο από Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Απόστολο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.

Για τα παιδιά 1999-2000-2001 στο ''Penalty Sprinter'' νικητής αναδείχτηκε ο Μάνος ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ και παρέλαβε το βραβείο από το μέλος του Δ.Σ Μανώλη ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ.

Τέλος, στην ομάδα Τζούνιορ 2005 που συμμετείχε στο τελικό των play off, το κύπελλο παρέδωσε ο Αντιπρόεδρος του Πανακρωτηριακού Μανώλη ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 989
1ο Soccer School Views : 634

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.