LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

03

Δεκ 2015

Βραβείο Ομαδικότητας Νοέμβριος 2015Μια διαφορετική και πολύ σημαντική διάκριση-βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (1/12) για την Ακαδημία μας, στα πλαίσια μιας εργασίας για την «Ομαδικότητα» στο Τμήμα Προτζούνιορ 2007 των Λεόντων, που έχει προπονητή τον Νώντα ΜΠΕΡΕΔΑΚΗ. Τα παιδιά με την ψήφο τους ανέδειξαν πιο ομαδικό ποδοσφαιριστή τον Γεώργιο ΝΤΑΝΟ, ο οποίος έλαβε τιμητικό Έπαινο από τον Τεχνικό Διευθυντή Βασίλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ.

 

 

Το βραβείο «Ομαδικότητας» προστέθηκε τη φετινή χρονιά, σε μια σειρά βραβεύσεων που έχει καθιερώσει η Ακαδημία μας (Συμπεριφοράς-Προσπάθειας, Μαθητή-Αθλητή κ.α.) και θα αποδίδεται σε όλα τα τμήματα σε ποδοσφαιριστή που θα συγκεντρώνει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά.

Πρόκειται αναμφίβολα, για ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό, που πρέπει να διαθέτει ένας ποδοσφαιριστής και το οποίο προωθεί η Ακαδημία μας, στα πλαίσια της συλλογικότητας, της έννοιας «Ομάδα», της συνυπευθυνότητας και της σωστής πολύπλευρης εξέλιξης των νεαρών μας αθλητών, μέσα από το Ποδόσφαιρο και τα «Μαθήματα Ζωής»!

Συγχαρητήρια στον Γιώργο ΝΤΑΝΟ !!!

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.