LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

31

Οκτ 2016

Ένωση Θύελλα Καμίνια Τρεις σημαντικούς βαθμούς κατάφερε να πάρει η ομάδα μας

η Ε.Θ.Κ κόντρα στα Σφακιά, τη Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο των Καθιανών. Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη, η ομάδα μας δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε. Έτσι στο 33' λεπτό ο Γκαγκάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου  ο Ποντίκας με πολύ ωραία κεφαλιά μετά από εξαιρετική σέντρα του Γιαννόπουλου έκανε το 2-0. Στη συνέχεια τα Σφακιά μείωσαν σε 2-1 με αυτογκόλ του Τερεζάκη χωρίς όμως να πετύχουν κάτι περισσότερο μέχρι τη λήξη του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα με τα Σφακιά η ομάδα μας αγωνίστηκε φορώντας τη νέα της εμφάνιση, που όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια είναι και ''γούρικη''.

Ενωση Θ.Κ. (Σταμάτης Φλεμετάκης): Τριανταφυλλάκης, Ροζάκης, Μουσουράκης, Τερεζάκης, Δ.Γκογκολάκης (55’ Σέσι), Β.Γκογκολάκης, Κατσαμάνης (48’ Γιαννόπουλος), Π.Ανδρεαδάκης, Γκαγκάκης, Γιαπιντζάκης, Ποντίκας (70’ Λιονάκης)

Σφακιά (Μανόλης Τζωρτζάκης): Συγγελάκης, Ι.Τζωρτζάκης, Χομπιτάκης, Δεληγιαννάκης, Σφηνιάς, Κατελανάκης, Ξηράκης, Μπούχλης, Δουρουντούς, Αλεξίου, Ιωσ. Τζωρτζάκης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1767
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 989

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.