LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

13

Νοε 2016

Ένωση Θύελλα Καμίνια Την εντυπωσιακή της φετινή πορεία συνέχισε η ομάδα  μας

χθες το απόγευμα, αφού νίκησε εκτός έδρας την ομάδα της Άμιλλας. Η ομάδα μας σκαρφάλωσε στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά τη χθεσινή νίκη της με σκορ 0-3. Παρά τις πολλές απουσίες η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα σε μια αναμέτρηση που κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη και κατάφερε να βρει το δρόμο προς στα δίχτυα εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 55' έγινε το 0-1 όταν σε σέντρα του Μπικάκη ο αμυντικός της Άμιλλας άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.  Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο νεαρός και ταλαντούχος Σέσι όταν από σέντρα του Γιαπιτζάκη ο Σέσι πετάχτηκε στη πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το σκορ 0-2 στο 75'. Το 0-3 διαμορφώθηκε στο 85' από το Ποντίκα με εξαιρετικό σουτ μέσα από τη περιοχή.

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Παρασκευόπουλος, Καραγιαννάκης (60’ Κτιστάκης), Γ. Παγωνάκης, Ορνεράκης, Κολομπάκης, Νοδάρας, Λ. Παγωνάκης, Χαμζάι, Βεριβάκης, Μαρσέλος (70’ Λαζαρίδης), Μπιτσάκης

Ένωση Θ.Κ. (Σταμάτης Φλεμετάκης): Ι. Ανδρεαδάκης, Ροζάκης, Τσαρδακάς, Λιονάκης, Μπικάκης, Παπαδόπουλος (55’ Δ. Γκογκολάκης), Γιαπιντζάκης(80’ Γιουσέφ), Γιαννόπουλος, Κατσαμάνης, Ποντίκας, Π. Ανδρεαδάκης (70’ Σέσι)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.