LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

23

Απρ 2017

Ένωση Θύελλα ΚαμίνιαΣε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν,

χθες το απόγευμα, στο γήπεδο των Νεροκούρου, η ομάδα μας έχασε με σκορ 4-3 από την ομάδα του Φωστήρα.

Παρά το ότι η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15' λεπτό από γκολ που πέτυχε ο Κουνάβας αντέδρασε και με σκόρερ τον Τερεζάκη στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισε, πηγαίνοντας με το 1-1 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα προηγήθηκε με σκόρερ το Γκαγκάκη (1-2). Δυστυχώς όμως σε εκείνο το σημείο η εμπειρία των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Φωστήρα έφερε την ανατροπή με σκορερ τους Μιχάλη Περράκη (2-2) και Νίκο Παλαθούρα (2-3 και 2-4). Το μόνο που κατάφερε η ομάδα μας να πετύχει στη συνέχεια της αναμέτρησης ήταν να μειώσει σε 4-3 με το Σοφιανόπουλο, σκορ που παρέμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα. Η ομάδα μας θα συνεχίσει να διεκδικεί ότι πιθανότητες της αναλογούν, για τη δεύτερη θέση, στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Φωστήρας (Παναγιώτης Παλαθούρας): Μουτζούρης, Μήτρου, Ποντικάκης, Μαλαμαδάκης, Τερεζάκης, Παπακαστρήσιος, Κουνάβας (80' Ξενάκης), Αμαξόπουλος, Παλαθούρας Ν., Σταθάκης, Περράκης (88' Ντούφας).

ΕΘΚ (Σταμάτης Φλεμετάκης): Τριανταφυλλάκης, Τσαρδακάς, Ευαγγέλου, Γιαννόπουλος, Μπικάκης (80' Μουσουράκης), Σοφιανόπουλος, Τερεζάκης (75' Ροζάκης), Γιαπιντζάκης, Γκαγκάκης, Κατσαμάνης, Ποντίκας (65' Γκογκολάκης Δημ.).

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
3o Soccer School Views : 1755

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.