LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

20

Ιουλ 2020

Giannopoulos-MousourakisΤο Δ.Σ της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια Α.Ο με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους δύο νεαρούς και ταλαντούχους προπονητές Μάκη Γιαννόπουλο και Δημήτρη Μουσουράκη.

Πρόκειται για δυο άτομα που ξεκίνησαν μαζί τη προπονητική τους πορεία και οι οποίοι αποτέλεσαν σημαντικά γρανάζια στη μέχρι τώρα πορεία των ομάδων του Ακρωτηρίου. Είναι και οι δύο κάτοχοι Διπλώματος UEFA C' αφού συνυπήρξαν στην αντίστοιχη σχολή.

Ο Μάκης Γιαννόπουλος διετέλεσε συνεργάτης του κ. Μανώλη Πηγουνάκη στο Πανακρωτηριακό τη σεζόν 2017-18 (Α' ΕΠΣ Χανίων), συνεργάτης του κ. Γεώργιου Τσομπάνογλου τη σεζόν 2018-19(πρωταθλητής Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Χανίων) και συνεργάτης του κ. Γεώργιου Κόλτζου (Γ' Εθνική).

Ο Δημήτρης Μουσουράκης έχοντας ασχοληθεί με τις αναπτυξιακές ηλικίες και προσφέροντας τις υπηρεσίες του ως προπονητής στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου θα συμβάλει καταλυτικά στην επίτευξη του στόχου της ομάδας μας για τη νέα σεζόν, αφού πρόκειται για ένα πολύ νεανικό μεν, αλλά ταλαντούχο δε σύνολο.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία!!!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 524
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 716

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.