LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

01

Μαρ 2015

ΕΘΚ-Θύελλα Καλ. 2-1Την πρώτη της νίκη για το 2015 πέτυχε σήμερα το μεσημέρι η Ένωση Θύελλα Καμίνια, στο γήπεδο των Καθιανών για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων, με αντίπαλο την Θύελλα Καλαθ., η οποία ήρθε στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 61', παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα και δύναμη για τη συνέχεια.
 

Για ακόμη μία φορά η Ένωση Θύελλα Καμίνια βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18' που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη στο 49' σουτ του Μπουραΐμη σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων, ενώ στο 61' ο Ευαγγέλου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή του αγώνα για εξύβριση. Παρόλα αυτά η ομάδα μας βρήκε τη δύναμη και κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει στο 77' με πέναλτι που κέρδισε ο Μιχελάκης που μόλις είχε μπει στον αγώνα και εκτέλεσε εύστοχα ο Ανδρεαδάκης Π. και στο 87' όταν μετά από φάση διαρκείας στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, η μπάλα έφτασε στο Τσάρτσιου που με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-1 και έδωσε μια πολύτιμη νίκη. 

Ένωση Θύελλα Καμίνια: Κουρομιχελάκης, Ευαγγέλου, Μπικάκης, Σηφάκης, Λιονάκης, Γαβαλάς (45' Τσαρτσίου), Ανδρεαδάκης Π., Μπουραΐμης, Παπαδάκης (75' Μιχελάκης), Κελάκης (58' Τζιγκουνάκης), Σουλτάνος

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

"Το Δ.Σ της Ένωσης Θύελλα Καμίνια, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές εύχονται στον ποδοσφαιριστή της Θύελλας Καλάθενων Μανώλη ΜΑΡΑΚΑΚΗ, που τραυματίστηκε στο σημερινό παιχνίδι, περαστικά και να επιστρέψει σύντομα υγιής στους αγωνιστικούς χώρους."

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.