LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

15

Νοε 2015

ΕΘΚ-Παγχανιακός 1-1Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στη σημερινή αναμέτρηση η νεανική μας ομάδα  με αντίπαλο τον Παγχανιακό στο γήπεδο Καθιανών, αλλά για ακόμη ένα παιχνίδι στάθηκε άτυχη και παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1.

 

 

Η ΕΘΚ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και στο 10' ο Πλατσιδάκης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λειβαδιτάκης για να κάνει το 1-0. Στο 23' ο Γκαγκάκης με ωραία  ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή από πλάγια αριστερά, έβγαλε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο επερχόμενος Πλατσιδάκης δεν κατάφερε να σκοράρει.  Στο 30' ο Γιαπιντζάκης εκμεταλεύτηκε το λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο ήταν αυτοί, που λίγο πριν το ημίχρονο κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1.

Στην επανάληψη η ΕΘΚ πίεσε για να πάρει τη νίκη, όμως στο 60' και έπειτα από φάση διαρκείας ο Γιαπιντζάκης με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

ΕΘΚ: Τριανταφυλλάκης, Κάϊας, Ράπτης (62' Σουλτάνος), Βολακάκης, Ευαγγέλου, Λειβαδιτάκης, Παπαδάκης, Γιαπιντζάκης (74' Ανδρεαδάκης Ευαγ.), Πλατσιδάκης, Βλαμάκης (54' Σέσι), Γκαγκάκης, Πλατσιδάκης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 628
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.