LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

10

Μαρ 2018

Ημερίδα Κανονισμών Διαιτησίας 2018Χθες (9/3) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα Κανονισμών Διαιτησίας και Αθλητικής Συμπεριφοράς από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καθιανών, σε ποδοσφαιριστές των Τμημάτων Νέων, Παίδων και Προπαίδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου.

Οι ομιλητές και εκπαιδευτές διαιτησίας κ. Κωνσταντίνος ΒΑΣΣΑΛΟΣ και κ. Γεώργιος ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ εστίασαν σε περιπτώσεις αντιαθλητικής συμπεριφοράς, όπου με τη χρήση video εξηγούσαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές τι πρέπει να αποφεύγουν, ενώ δόθηκαν εξηγήσεις για άμεσα και έμμεσα λακτίσματα, σύμφωνα με τις περιπτώσεις που ορίζει ο κανονισμός διαιτησίας. Έντονο ήταν το ενδιαφέρον των νεαρών ποδοσφαιριστών και σε κάθε ευκαιρία έκαναν ερωτήσεις, προκειμένου να λύσουν τις όποιες απορίες είχαν σχετικά με τους κανονισμούς.

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καθιανών "Η ΕΙΡΗΝΗ" για τη διάθεση της αίθουσας, την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων και τους εκπαιδευτές κ. Κωνσταντίνο ΒΑΣΣΑΛΟ και Γεώργιο ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ για την ενημέρωση του πραγματοποίησαν και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1754
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.