LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

17

Δεκ 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ 2018Αγαπητοί Γονείς, Αγαπητά Παιδιά,

Σας καλούμε όλους την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, σε ένα αγώνα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ενώνοντας τις δυνάμεις και τις ευχές μας, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα των Χριστουγέννων! Ένα μήνυμα Αγάπης, Υποστήριξης και Ελπίδας, μέσα από το αγαπημένο μας άθλημα!

 

Όλοι μαζί Πανακρωτηριακός, Ένωση Θύελλα-Καμίνια, Λέοντες, μικροί και μεγαλύτεροι αθλητές, γονείς και φίλοι, θα συναντηθούμε στο γήπεδό μας, θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον τελευταίο αγώνα για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΧ Πανακρωτηριακός-Τιτάν Καλυβών, βοηθώντας την ομάδα μας να κλείσει τη χρονιά στην πρώτη θέση, στην πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, θα δώσουμε για μια ακόμα φορά το κοινωνικό μας μήνυμα, συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, γάλα κ.α.), τα οποία θα μοιραστούν σε συνανθρώπους μας, μαζί με τις ευχές μας.

Αυτό θα είναι και το εισιτήριο εισόδου στο γήπεδο για την αυτή την μικρή, αλλά σημαντική εκδήλωση Αγάπης και Υποστήριξης!

Στο ημίχρονο του αγώνα, όλα τα παιδιά μαζί θα τραγουδήσουν τα κάλαντα και θα στείλουν τις ευχές τους, σε όλο τον κόσμο!!! (θα δημιουργηθεί σχετικό video από επαγγελματία).

Παρακαλούμε όλα τα παιδιά να φοράνε τις φόρμες τους σε όλη την εκδήλωση.

Ώρα προσέλευσης 14:30.

Οι Ακαδημίες δε θα λειτουργήσουν την περίοδο 24/12/2018 έως και 1/1/2019. Οι αγώνες για τα παιδικά πρωταθλήματα Κ8, Κ10, Κ12, θα ξεκινήσουν από 12/1/2019. Όλα τα τμήματα θα ξεκινήσουν προπονήσεις κανονικά από 2 Ιανουαρίου 2019, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα προπονήσεων.

Σε αυτή την Κυριακή Αγάπης 23/12/2018 να μην λείψει κανείς!

Καλές Γιορτές με Υγεία σε όλους!!!

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ-Λέοντες

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.