LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

06

Οκτ 2014

Πανελλήνιο Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2014Η πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους, θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ως "Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού". Στο πλαίσιο αυτό σήμερα το πρωί στο γήπεδο Καθιανών βρέθηκαν περισσότεροι από 150 μαθητές-μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παζινού. Χαμόγελα, φωνές, παιχνίδια και ευτυχισμένα παιδικά πρόσωπα, που με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, αλλά και τις συμβουλές και οδηγίες των προπονητών της Ακαδημίας του Πανακρωτηριακού, διασκέδασαν, έτρεξαν και έπαιξαν ποδόσφαιρο.

Αγόρια και κορίτσια συνδύασαν το τρέξιμο, το ποδόσφαιρο, τη γυμναστική και τη ζωγραφική, με κύριο θέμα "Ρατσιμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι". Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε και αγώνας ταχύτητας, ανά τάξη, στον οποίο συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια με τους νικητές κάθε δύο (2) τάξεων (1ης με 2ας) τον Αλέξανδρο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, της 3ης με 4ης τον Γεώργιο ΚΑΡΑΚΑΛΙΔΗ και 5ης με 6ης τον Στυλιανό ΧΡΙΣΤΟΦΗ, να ανταμείβονται για την προσπάθειά τους, με μπλούζες του Πανακρωτηριακού.

Στην εκδήλωση αυτή, στην οποία ο Πανακρωτηριακός από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της Διευθύντριας του σχολείου Μαρίας ΜΙΧΑΗΛ, αισθανόμαστε χαρά και ικανοποίηση και θα είμαστε πάντα αρωγοί σε παρόμοιες εκδηλώσεις και άλλων σχολείων που θα θελήσουν να ζήσουν από κοντά αυτή την πολύ όμορφη εμπειρία.

Ο Σεβασμός προς όλους και η αποδοχή της διαφορετικότητας, εξάλλου είναι πολύ σημαντικές έννοιες για τις αρχές του ποδοσφαίρου FIFA και UEFΑ, στις οποίες δίνει μεγάλη έμφαση η Ακαδημία μας, μέσα από ομιλίες και διαλέξεις, αλλά και μέσα από την καθημερινή επαφή των προπονητών με τα παιδιά.

Τέλος, ευχαριστούμε την Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παζινού, τους εκπαιδευτικούς, τους προπονητές της Ακαδημίας μας Θέμη ΒΑΒΟΥΛΑΚΗ και Μάνο ΚΑΛΑΜΠΑΚΗ, καθώς και τον φροντιστή Αλέκο ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗ, για το πολύ όμορφο πρωινό που χάρισαν στους μαθητές και μαθήτριες, αλλά και σε όλους εμάς.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.