LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

25

Ιαν 2015

Πανακρωτηριακός Α.ΟΈνωση Θύελλα ΚαμίνιαΑγαπητοί Γονείς και Παιδιά,
Σας ενημερώνουμε πως το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015, η Ακαδημία μας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών της 115 ΠΜ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και ζωντανή μουσική με τον καταξιωμένο συνθέτη Λίνο ΚΟΚΚΟΤΟ και πλήρες μενού. Θα κοπεί βασιλόπιτα με φλουρί-δώρο, ξεχωριστά για κάθε τμήμα της ακαδημίας μας, αλλά και ολόκληρου του οικοδομήματος Πανακρωτηριακός/Ε.Θ.Κ..

Στην εκδήλωση θα δοθούν οι "Έπαινοι Συμπεριφοράς και Προσπάθειας"' μηνός Ιανουαρίου, ενώ θα υπάρχει λαχειοφόρος με τους τυχερούς να κερδίζουν, μια τηλεόραση 40''!!

Παρακαλούμε για την παρουσία όλων των παιδιών, για να ενισχύσουμε την έννοια ''Ομάδα-οικογένεια-παρέα'', την κοινωνικότητα και τη συλλογικότητα που προωθούμε, μέσα από τις δράσεις της ακαδημίας μας.

Σας προσκαλούμε όλους για να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά, με τραγούδι, χορό, διασκέδαση! Όλοι μαζί να κάνουμε πράξη το σλόγκαν της Ακαδημίας μας: "Μαθήματα ζωής μέσα από το ποδόσφαιρο".

Λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου, τον οποίο ευγενώς μας παραχώρησε η Διοίκηση της 115 ΠΜ., πρέπει να υπάρχει ακριβής γνώση του αριθμού των ατόμων. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, να ενημερώσετε την Γραμματεία, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 27 Ιανουαρίου, για επιπλέον άτομα (γονείς-συγγενείς κ.α.) και να προμηθευτείτε τις ανάλογες προσκλήσεις για την παρουσία σας.

Για το πρόγραμμα εκδήλωσης πατήστε ΕΔΩ


Ευχαριστούμε
Το Δ.Σ της Ακαδημίας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.