LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

30

Ιουν 2013

Γιορτή Ακαδημίας 2013Τη Δευτέρα (24/6) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η γιορτή των ακαδημιών του ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο στο ανανεωμένο γήπεδο των Καθιανών. Η συμμετοχή τόσο των παιδιών, όσο και των γονέων ήταν εντυπωσιακή δείχνοντας εμπράκτως τη στήριξη με την ανανέωση των εγγραφών για νέα σεζόν.

Εκεί βρέθηκαν και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, όπου ευχήθηκαν ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο και επιτυχίες και με τη στήριξη πλέον του Μέγα Χορηγού της ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ. Η εκδήλωση περιελάμβανε κλήρωση με πλούσια δώρα, φαγητό, μουσική και πολλά παιχνίδια τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγάλους φίλους μας.

Ειδικότερα:
- Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης διεξήχθηκαν αγώνες επίδειξης από το τμήμα Εισαγωγής, το τμήμα Προτζούνιορ (2005-06) και το τμήμα Τζούνιορ (2003-04). Εν συνεχεία διεξήχθη το μεγάλο ντέρμπυ των Προπαίδων (2001-02) με γονείς της Ακαδημίας και o αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων Παίδων (1998-99 εναντίον 1999-2000).

- Στο δεύτερος μέρος της εκδήλωσης διεξήχθησαν διαγωνισμοί - παιχνίδια δεξιοτεχνίας για το τμήμα Εισαγωγής το Soccer Bowlling με νικητή το Γιώργο Κότσιο, στο τμήμα Προτζούνιορ το Soccer Track of Battle με νικητή τον Γιώργο ΚΑΡΑΚΑΛΙΔΗ, στο τμήμα Τζούνιορ το Dribbling Hero με νικητή τον Αλέξη ΠΑΠΑΔΕΡΑΚΗ και στο τμήμα Προπαίδων το Ball in Air με νικητή τον Πέτρο ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ.

Σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών παραδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και στους νικητές αναμνηστικά δώρα. Στη απονομή των νικητών συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων κ. ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ. Στο κλείσιμο της βραδιάς και λίγο πριν τα μεσάνυχτα, εκτός προγράμματος, έγινε νέο μεγάλο ντέρμπυ μεταξύ Γονέων, Προπονητών, μελών του Δ.Σ και Παιδιών.

Τα μέλη του Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο σας εύχονται καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση για τη νέα σεζόν!

  • Γιορτή Ακαδημιών Πανακρωτηριακού ΙΟΥΝ. 2013_18
  • Περιγραφή: Γιορτή Ακαδημιών Πανακρωτηριακού ΙΟΥΝ. 2013
  • Γιορτή Ακαδημιών Πανακρωτηριακού ΙΟΥΝ. 2013_14
  • Περιγραφή: Γιορτή Ακαδημιών Πανακρωτηριακού ΙΟΥΝ. 2013
  • Γιορτή Ακαδημιών Πανακρωτηριακού ΙΟΥΝ. 2013_9
  • Περιγραφή: Γιορτή Ακαδημιών Πανακρωτηριακού ΙΟΥΝ. 2013
  • Γιορτή Ακαδημιών Πανακρωτηριακού ΙΟΥΝ. 2013_6
  • Περιγραφή: Γιορτή Ακαδημιών Πανακρωτηριακού ΙΟΥΝ. 2013

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 989
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.