LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

18

Σεπ 2015

Προπόνηση γονέων από προπονητέςΜια διαφορετική προπόνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο των Καθιανών, στο πλαίσιο συμμετοχής της Ακαδημίας μας στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» της ΟΠΑΠ Α.Ε. Η «Προπόνηση Γονέων από Προπονητές» έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς γονείς να πάρουν μέρος και να συμμετάσχουν με τον τρόπο αυτό στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Άθλησης.
 

Με μεγάλη χαρά οι γονείς ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, με διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο ανταποκρίθηκαν στο ασκησιολόγιο και τις οδηγίες του προπονητή Μάνου ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΚΗ, βγάζοντας εις πέρας όλο το πρόγραμμα. Στη συνέχεια ακολούθησε ένας συναρπαστικός αγώνας με κύρια χαρακτηριστικά το πάθος, την ομαδικότητα, τη συνεργασία, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν έλλειψε και το fair play. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.

Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, ο οποίος ενθαρρύνει τη σωματική δραστηριότητα και κατ' επέκταση την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου στέλνουμε ένα θετικό μήνυμα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν και να ανανεώσουμε το ραντεβού για μια ακόμη διαφορετική προπόνηση που σκοπό έχει την προώθηση της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για όλους.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για video πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 989
3o Soccer School Views : 1770

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.