LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

10

Οκτ 2015

Ημερίδα Διαιτησίας 2015Πολύ σημαντική και πετυχημένη ημερίδα διαιτησίας πραγματοποιήθηκε χθες (9/10) στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καθιανών "Η ΕΙΡΗΝΗ" και η οποία αφορούσε στις τελευταίες τροποποιήσεις του κανονισμού διαιτησίας, με ιδιαίτερη έμφαση στις περιπτώσεις που αφορούν το οφσάιντ.

 

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων (ΣΔΠΧ) και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παναγιώτης ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ, παρουσίασε αυτές τις αλλαγές και μέσα από ενδεικτικά βίντεο, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ποδοσφαιριστές του Πανακρωτηριακού και της Ε.Θ.Κ., των ομάδων Νέων και Παίδων, των προπονητών και μελών των Δ.Σ, ενώ παράλληλα μέσα από τις ερωτήσεις που προέκυψαν, έδωσε το πνεύμα και την σωστή ερμηνεία του κανονισμού.

Αξίζει να σημειωθεί, η παρουσία στην εκδήλωση του Προέδρου της ΕΠΣ Χανίων κ. Γεώργιου ΒΟΥΡΒΑΧΗ, ο οποίος συνοδευόταν από το μέλος της Επιτροπής Διατησίας κ. Δημοσθένη ΔΕΔΟΤΣΗ. Παρόντες ήταν και δύο (2) από τους νεαρούς ανερχόμενους χανιώτες διαιτητές κ. Κώστας ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ και Αντώνης ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση στο αίτημά μας και την παρουσία τους στα Καθιανά τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Χανίων και της Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια αναβάθμισης του αθλητισμού στο Ακρωτήρι.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για φωτογραφίες από το Athlitiko πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
3o Soccer School Views : 1754

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.