LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

15

Φεβ 2016

Φεστιβάλ ΟΠΑΠ-Ηράκλειο 2016Μια πρωτόγνωρη εμπειρία έζησαν τα παιδιά της Ακαδημίας μας στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο Φεστιβάλ που διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ για τις ακαδημίες από την Κρήτη, που συμμετέχουν στο πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα. Περισσότερα από 800 παιδιά με τους προπονητές τους και εκατοντάδες γονείς έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, από μια διοργάνωση με πολλά μηνύματα αθλητισμού, χαράς, ανθρωπιάς και διασκέδασης.

Παιχνίδια μη ανταγωνιστικά, τεστ δεξιοτεχνίας, παραολυμπιακά αθλήματα, ζογκλερισμοί στον αγωνιστικό χώρο και στο ταρτάν του Παγκρητίου σταδίου για περισσότερες από 5 ώρες, έκαναν τα παιδιά να λάμπουν!

Ταυτόχρονα σεμινάρια διατροφής, ψυχολογίας, Α' Βοηθειών για τους γονείς, προπονητικό σεμινάριο για τους προπονητές των Ακαδημιών από τον επικεφαλής της προπονητικής ομάδας του προγράμματος και προπονητή της Εθνικής Ελπίδων Κώστα ΤΣΑΝΑ, καθώς και ένα υγιεινό γεύμα για όλους συνέθεσαν την αρτιότητα της εκδήλωσης. Το παιδικό ποδόσφαιρο στη σωστή του διάσταση, σε όλο του το μεγαλείο!

Η Ακαδημία μας συγχαίρει τους υπεύθυνους του προγράμματος "Αθλητικές Ακαδημίες" της ΟΠΑΠ Α.Ε., καθώς ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Συγχαρητήρια στα παδιά μας και τους γονείς που ήρθαν μαζί μας, για τη συμπεριφορά, τη συνέπεια και τη διάθεσή τους.

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, είναι περήφανες που έχουν επιλεγεί σε αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα, που ολοκληρώνει τα "Μαθήματα Ζωής".

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.