LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

Αγαπητοί γονείς και παιδιά

Το Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού Α.Ο., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την  ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την ένταξη των ακαδημιών μας, στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «ARIS SOCCER SCHOOLS». 

Το Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συνεργασία του, με τον εξαιρετικό νεαρό επιθετικό Γιώργο Σταματάκη!

Ο Γιώργος, ένας ποδοσφαιριστής που αναδείχτηκε στις ακαδημίες μας, άξιζε και αξίζει, το επαγγελματικό  βήμα, καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε ο νομός  Χανίων τα τελευταία χρόνια! Μάλιστα σε ηλικία 15 ετών, αν και μέλος της Κ16, πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Γ΄ Εθνική με τον Πανακρωτηριακό!

Το Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού ανακοινώνει της ''μεταγραφή'' του Παναγιώτη Λαϊνά από την Ε.Θ.Κ.

Ο νεαρός επιθετικός, που την περσινή σεζόν πήρε το ''βάπτισμα του πυρός'' στο αντρικό ποδόσφαιρο, με την προώθησή του από τα Κ16 της ομάδας μας στην Ε.Θ.Κ, για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Β΄ Ε.Π.Σ.Χ., προσθέτει μια ακόμα λύση στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας!

Το Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Τσαρτσίου!

Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής, που μεγάλωσε στο Ακρωτήρι κι έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΕΘΚ και Γρανίτη, προσθέτει μια ακόμα αξιόλογη λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής για τον Βασίλη Παπαδάκη!

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 519
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 714

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.