LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

28

Δεκ 2013

Πανακρωτηριακός Α.ΟΣε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο των Καθιανών, ο Πανακρωτηριακός αντιμετώπισε τα Ροδωπού και κέρδισε με σκορ 2-1.

Στο παιχνίδι είχαμε γενικά καλό ρυθμό, πολλές ευκαιρίες κυρίως για την ομάδα μας, ένα δοκάρι με τον Μπικάκη στο 64΄ και την πρώτη εμφάνιση του Αποστόλη Μιχαήλ, ο οποίος επέστρεψε από τον Πλατανιά και θα ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή και την συμμετοχή για ένα ημίχρονο του Βαρουξάκη, ο οποίος προπονείται με την ομάδα μας το τελευταίο διάστημα...Και οι δύο (2) ομάδες είχαν αρκετές ελλείψεις (για την ομάδα μας δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Καλαμπακάκης, Τερεζάκης, Σταυρουλάκης, Αγναντής, Σηφάκης, Σγουράκης, Τζιγκουνάκης, Πλατώνης, Μπαχλιτζανάκης). Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε με γκολ των Βαρουξάκη 1΄ και Παπαδάκη 23΄ για την ομάδα μας και Μαναρόλη 51΄ για τα Ροδωπού.
Πανακρωτηριακός: Κουρομιχελάκης (46' Λάκκας), Βολακάκης, Κούγκουλος, Μιχαήλ (46' Κουτσουπάκης), Ορνεράκης, Μπικάκης, Βαρουξάκης (46' Μιχελάκης), Παπαδάκης, Χατζηδάκης (46' Λειβαδιτάκης), Καλλέργης (46' Κελλάκης), Κοπανάκης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691
3o Soccer School Views : 1768

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.