LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

05

Ιαν 2014

Πανακρωτηριακός-Τιτάν 1-1Στον πρώτο αγώνα για τη νέα χρονιά η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη στο γήπεδο των Καθιανών με σκορ 1-1 απέναντι στον ΤΙΤΑΝ.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν δυνατό με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ. Στο β' μέρος η ομάδα μας πίεσε και στο 52' έγινε το 1-0 με το γκολ του Καλλέργη, μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Μιχελάκη. Ωστόσο, δεν καταφέραμε κρατήσουμε το αποτέλεσμα, καθώς ο Μιχαήλ στην επανεμφάνισή του μετά από 2,5 χρόνια από τον Πλατανιά, δέχτηκε δύο (2) κίτρινες σε διάστημα 6΄ λεπτών (55'-61') με αποτέλεσμα τη δίκαιη αποβολή του. Μάλιστα στη φάση της 2ης κίτρινης το φάουλ αποδείχτηκε μοιραίο, καθώς ο Ορφανουδάκης με εκπληκτική εκτέλεση νίκησε τον Κουρομιχελάκη ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τον πολύ καλό Κουρομιχελάκη να κρατάει όρθια την ομάδα μας. Πάντως, στο 93' ο Βολακάκης δεν μπόρεσε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα με κεφαλιά να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα μας, σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία. Σημαντικές απουσίες για την ομάδα μας οι Κουτσουπάκης, Πλατώνης. Καλή η διαιτησία του Κασελάκη.

Πανακρωτηριακός: Κουρομιχελάκης, Ορνεράκης, Μπικάκης, Τζιγκουνάκης, Μιχαήλ, Τερεζάκης, Καλαμπακάκης, Καλλέργης (61΄ Βολακάκης), Αγναντής, Παπαδάκης (46΄ Χατζηδάκης, 89΄ Κοπανάκης), Μιχελάκης.

 

  • Πανακρωτηριακός - Τιτάν: 1-1_7
  • Πανακρωτηριακός - Τιτάν: 1-1_8
  • Πανακρωτηριακός - Τιτάν: 1-1_1
  • Πανακρωτηριακός - Τιτάν: 1-1_2

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1755
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.