LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

04

Σεπ 2019

panakrotiriakos

 Πολύ κοντά στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ Χανίων έφτασε ο Πανακρωτηριακός, αν και ηττήθηκε τελικά στα πέναλτι με 3-2 από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε νωρίτερα στο γήπεδο Περιβολίων και η ομάδα μας είχε σπουδαίες ευκαιρίες να πάρει το τρόπαιο τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση. Αρχικά ο Δρακάκης είδε τον Βλαχάκη να του στερεί το γκολ στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 52'

Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα της παράτασης ο Μπαδιεριτάκης απώλεσε απίθανη φάση για να σκοράρει ξανά απέναντι στον Βλαχάκη.

Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι και εκεί το ΣΥΝΚΑ πήρε τη νίκη με 3-2.

carlito-sing

mastoras-pagalos-sing

 batzio-kola

Διαιτητής: Κουκουράκης
Βοηθοί: Σινιοράκης-Μαυρεδάκης
4ος: Γιαννουλάκης

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Κόλτζος): Συροκάκης, Παπακαστρήσιος, Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Νικολίτσης, Μπάτζιο, Κτιστόπουλος (88' Mανουσάκης), Μάστορας (70' Mπαδιεριτάκης), Καρλίτο, Βασιλομιχελάκης, Δρακάκης

AEEK ΣΥΝΚΑ (Αστέριος Θέμελης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Κόλα, Γεωργούλης, Μωϋσίδης, Μποτωνάκης, Μαζιώτης (110' Mαθιουδάκης), Πάγκαλος (86' Bεστάκης), Σινγκ, Νικόλτσης (64' Ιμέρι), Τσίτας (43' Βαρδάκης)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 634
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 989

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.