LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

15

Οκτ 2019

giapintzakisΗ ομάδα μας έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα φέτος στην παρθενική συμμετοχή της στη Γ' Εθνική, αποδεικνύοντας με την μέχρι τώρα εικόνα της στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς πως μπορεί να σταθεί απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

.Αξιοσημείωτο είναι, πως αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ένα παιδί των Ακαδημιών του Ακρωτηρίου, ο Μάρκος Γιαπιτζάκης, έχει ξεκινήσει και στα 4 παιχνίδια, δίνοντας τη δική του βοήθεια με την αγωνιστική παρουσία του.

Παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει το πρωτάθλημα με το βάρος της φανέλας κάποιων ομάδων και εδρών που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής ο Πανακρωτηριακός, ο Μάρκος ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και αποτελεί βασικό μέλος για τον Γιώργο Κόλτζο.

Σίγουρα, αποτελεί κίνητρο για τα παιδιά των ακαδημιών η Γ' Εθνική και ο Γιαπιτζάκης, μπορεί να αποτελέσει το παράδειγμα για τα υπόλοιπα παιδιά που ακολουθούν από πίσω.

giapintzakis

Φωτ. από το ντεμπούτο του στη Γ' εθνική στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ηρόδοτο στα Καθιανά

Η διασύνδεση των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου με την 1η ομάδα, την ΕΘΚ που επίσης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας με νεαρούς ποδοσφαιριστές προερχόμενους επίσης από τις ακαδημίες, αλλά και το δίκτυο συνεργασίας με την ΠΑΕ Χανιά, δίνουν πλέον τη δυνατότητα για το επόμενο βήμα εξέλιξης σε όλα τα παιδιά, που έχουν ταλέντο και στόχους.

Με βάση τα παραπάνω, αρκετά παιδιά που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στην ΕΘΚ και την ομάδα Κ16 του Πανακρωτηριακού, θα βρίσκονται στο "μικροσκόπιο'' και θα ακολουθήσουν εξειδικευμένα ατομικά προγράμματα για να μπορέσουν στο κοντινό μέλλον να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο.

Εκφράζουμε από την πλευρά μας ως σύλλογος την υπερηφάνειά για την πορεία του Μάρκου και ευελπιστούμε να ακολουθήσουν και άλλα παιδιά ανάλογη πορεία στο μέλλον...

*Ο Γιαπιντζάκης (γενν. 30-6-2000) ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία από την Ακαδημία μας. Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ανδρικό επίπεδο με την ΕΘΚ στη Β' κατηγορία, όπου βρέθηκε στην 4η θέση της τελικής κατάταξης.

Την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α' κατηγορία με τον Πανακρωτηριακό, ενώ στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν αν και ξεκίνησε προετοιμασία με την ομάδα μας παραχωρήθηκε τελικά στην Κ19 του Ηροδότου, ενώ στη μέση της χρονιάς τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε στην Κ19 του ΑΟΧ/Κισσαμικού.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 524
3o Soccer School Views : 1767

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.