LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

11

Ιουν 2020

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2020Με την κατάκτηση του κυπέλλου για την ποδοσφαιρική σεζόν 2019-2020, μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/6) το μεσημέρι στις 15:00 στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων, ολοκληρώνεται μια πετυχημένη χρονιά για την ομάδας μας.

Είναι η πρώτη κατάκτηση κυπέλλου (μετά από δύο συμμετοχές σε τελικούς κυπέλλου, την σεζόν 2004-05 και την σεζόν 2016-17), αλλά και η "πρώτη" και ελπίζουμε τελευταία φορά που ένας τίτλος κρίνεται από κλήρωση και όχι στον αγωνιστικό χώρο.

Η τύχη "χαμογέλασε" στην ομάδα μας και δίνει στο ποδοσφαιρικό Ακρωτήρι την ευκαρία για μία ακόμη ιστορική στιγμή, με την συμμετοχή του Πανακρωτηριακού στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τον Πανακρωτηριακό στην κλήρωση εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ομάδας μας Εμμανουήλ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ και ο Γεν. Γραμματέας Νικόλαος ΡΟΖΑΚΗΣ, οι οποίοι πριν από την κλήρωση αποδέχτηκαν την πρόταση των εκπροσώπων του Μινωταύρου για την διεξαγωγή ενός μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου με την συμμετοχή των ομάδων μας και 2 ακόμα ομάδων στα Περιβόλια, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.