LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

05

Απρ 2014

Πανακρωτηριακός-Παλαιόχωρα 2-4Ήττα για την ομάδα μας, εντός έδρας από την Παλαιόχωρα σε ένα καθοριστικό παιχνίδι, που πλέον κάνει το παιχνίδι με τον Γρανίτη στα Καθιανά τελικό. Η ομάδα μας αν και προηγήθηκε νωρίς με κεφαλιά του Μιχαήλ στο 7', δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να προηγηθούν εκμεταλευόμενοι αδράνειες και λάθη στην άμυνα με 1-2 στο ημίχρονο.

Δυστυχώς το πολύ καλό ξεκίνημα στο 2ο μέρος και η ισοφάριση με την κεφαλιά του Μιχελάκη στο 55', δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια και η Παλαιόχωρα με αντεπιθέσεις και εκμεταλευόμενη τα λάθη μας προηγήθηκε με 3-2 και πέτυχε ένα ακόμα γκολ στο 90' για να γραφτεί το τελικό 2-4. Ενδιάμεσα η ομάδα μας διαμαρτύρεται για ένα ακυρωθέν γκολ του Μιχελάκη στο 79', από τον βοηθό Κανελάκη (έδειξε πως η μπάλα είχε βγει εκτός πριν την κεφαλιά) και για μη καταλογισμό 2ης κίτρινης στον Σεληνιωτάκη σε χέρι που υποδείχτηκε.
 
Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα την τελευταία αγωνιστική η ομάδα μας με νίκη παραμένει στην κατηγορία.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Κουτσουπάκης, Μπικάκης, Μιχαήλ, Σηφάκης, Τερεζάκης (λ.τ. 65' Κοπανάκης), Πλατώνης, Καλαμπακάκης, Καλλέργης Ι. (62' Σγουράκης), Λυχνάκης (78' Κελάκης), Μιχελάκης.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 716
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 524

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.