LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

22

Νοε 2014

Πανακρωτηριακός-Ίκαρος Μ. 6-2Η ομάδα μας στάθηκε στο ύψος της και βγήκε πιο δυνατή, μετά τις ήττες από Σπάθα για το πρωτάθλημα και Μινώταυρο (με τις γνωστές βουτίες) για το Κύπελλο και ξέσπασε στον Ίκαρο με 6-2, παίζοντας κατά διαστήματα ποδόσφαιρο κυριαρχίας με πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. 

 

 

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά στο σημερινό παιχνίδι και μόλις στο 13' άνοιξε το σκορ όταν από κόρνερ του Γιαννολάρη, ο προωθημένος Μιχαήλ με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 17' ο Παντελακάκης από δεξιά σέντραρε, ο Γιαννολάρης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα. Το 3-0 έγινε στο 21' έπειτα από σέντρα του Παντελακάκη και κοντινή κεφαλιά του Μπαδιεριτάκη. Ο Ίκαρος αντέδρασε και μείωσε στο 24' σε 3-1, για να ακολουθήσει στο 28' ένα πολύ όμορφο γκολ, όταν από την εκτέλεση κόρνερ του Μποχώνη, ο Αδαμόπουλος με κεφαλία-πάσα βρήκε τον Μπαδιεριτάκη που με ανάποδο "ψαλιδάκι" έκανε το 4-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έπεσε λίγο ο ρυθμός, αλλά ο Καλλέργης με δύο (2) ασιστ, έχρισε σκόρερ στο 63' τον Παντελακάκη με κεφαλιά και στο 74' τον Γιαννολάρη που με ωραίο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 6-1, για φτάσουμε στο 78' όπου οι φιλοξενούμενοι μειώσαν στο τελικό 6-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.  

Πανακρωτηριακός: Λάκκας, Μανουσάκης, Αδαμόπουλος, Μιχαήλ (46' Σηφάκης), Μποχώνης, Τερεζάκης (58' Κουτσουπάκης), Γιαννολάρης, Πενταράκης, Παντελακάκης, Καλλέργης, Μπαδιεριτάκης (65' Λυχνάκης)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.