LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

02

Φεβ 2015

Πανακρωτηριακός-Μινώταυρος 2-1Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας και πάλι με ανατροπή, στο Σαββατιάτικο (31/1) παιχνίδι στο γήπεδο των Καθιανών, απέναντι στον περσινό πρωταθλητή Μινώταυρο για την 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα (Όμιλο Τίτλου) της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Χανίων, με σκορ 2-1.

 

 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3', για να φτάσουμε στο 22' όταν ο αμυντικός του Μινώταυρου έδιωξε τη μπάλα με το χέρι πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα, για να καταλογίσει ο διαιτητής πέναλτι. Ο Μποχώνης με εύστοχη εκτέλεση ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Μινώταυρος έμεινε με 10 παίκτες στο 67' και λίγο αργότερα στο 70' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μποχώνη και κόντρες μέσα στην περιοχή, η μπάλα έφθασε στον Μιχαλακόπουλο που με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έδωσε τη νίκη στην ομάδα μας. Στο 85' ο Γύπαρης με διπλή απόκρουση απέτρεψε την ισοφάριση, ενώ στο 88' ο Παντελακάκης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη, επειδή έβγαλε τις καλαμίδες την ώρα που ετοιμαζόταν να γίνει αλλαγή. Η ομάδα μας έχασε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερη νίκη με σημαντικότερες αυτές του 16' σουτ του Ξεκουκουλωτάκη έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, 30' σουτ του Μποχώνη, 38' τετ-α-τετ του Μπαδιεριτάκη, 62' σουτ του Μποχώνη, 90' σουτ του Μποχώνη στο δοκάρι και στις καθυστερήσεις του αγώνα σουτ του Καλλέργη έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Καραγκούνης, Μανουσάκης, Αδαμόπουλος, Ξεκουκουλωτάκης, Παντελακάκης, Μποχώνης, Πενταράκης (89' Κελάκης), Μπαδιεριτάκης (78' Γιαννολάρης), Μιχαλακόπουλος, Λυχνάκης (62' Καλλέργης)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.