LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

22

Φεβ 2015

Πανακρωτηριακός-ΙΝΚΑ 3-0Με επιβλητική εμφάνιση ο Πανακρωτηριακός επικράτησε άνετα στη χθεσινή αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Καθιανών με αντίπαλο την ομάδα του ΙΝΚΑ, για την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα (Όμιλο Τίτλου) της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Χανίων, χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Μπαδιεριτάκης, Πενταράκης και Γιαννολάρης.

 

Καταιγιστικός ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο Πανακρωτηριακός και προηγήθηκε στο 8' όταν ο Μπαδιεριτάκης απέφυγε τους αμυντικούς των φιλξενούμενων και με ιδανικό τελείωμα άνοιξε τον χορό των γκολ. Στη συνέχεια η ομάδα μας έχασε ευκαιρίες με τους Παντελακάκη (κεφαλιά) και Μιχαλακόπουλο (σουτ), αλλά είχε και σε ετοιμότητα τον Γύπαρη που όταν χρειάστηκε κράτησε το "0". Στο 33' σημειώθηκε ένα πολύ όμορφο γκολ, όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Αδαμόπουλου, ο Παντελακάκης με κεφαλιά τροφοδότησε τον Πενταράκη και αυτός από το ύψος του πέναλτι με "αεροπλανικό" σουτ έκανε το 2-0. Στην επανάληψη η ομάδα μας διατήρησε την υπεροχή και ξόδεψε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο αποτελέσμα, με σημαντικότερες του Λυχνάκη στο 67' και του Γιαννολάρη στο 54' και 81', αλλά ο τελευταίος με την 3η στο 82' βρήκε δίχτυα με κοντινό πλασέ και διαμόφωσε το τελικό 3-0. 

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Μανουσάκης, Αδαμόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Ξεκουκουλωτάκης, Τερεζάκης, Πενταράκης, Μποχώνης (36' λ.τρ. Γιαννολάρης), Παντελακάκης (83' Μαριανάκης), Λυχνάκης (86' Πλατώνης), Μπαδιεριτάκης.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1754
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.