LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

18

Απρ 2015

Μινώταυρος-Πανακρωτηριακός 0-0Ψυχωμένη εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι στάθηκαν όρθιοι μέσα στην έδρα του περσινού πρωταθλήτη Μινώταυρου, αποσπώντας ακόμη ένα βαθμό με τον οποίο κρατούν την ομάδα μας στην πρώτη θέση, την οποία αρνούνται πεισματικά να αποχωριστούν τις τελευταίες επτά (7) αγωνιστικές.

 

 

Οι ποδοσφαιριστές μας ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να ανοίξουν το σκορ στο 22' όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Μποχώνη, ο Μπαδιεριτάκης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 35΄ο Μπαδιεριτάκης με ωραία κίνηση ξέφυγε από αριστερά, σέντραρε στο ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος Παντελακάκης προσπάθησε χωρίς επιτυχία να σουτάρει στην κίνηση. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Μποχώνης βρέθηκε σε θέση βολής λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και το σουτ που επιχείρησε δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στις αρχές της επανάληψης ο Μποχώνης με εκτέλεση φάουλ βρήκε στην περιοχή το κεφάλι του Αδαμόπουλου, ωστόσο η κεφαλιά που έπιασε κατέληξε άουτ. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα χάθηκε σπουδαία ευκαρία όταν ο Πενταράκης πέρασε κάθετη πάσα στον Μπαδιεριτάκη, το σουτ του οποίου έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης η ομάδα μας έμεινε με δέκα παίκτες όταν ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του Αδαμόπουλου και ενώ η ομάδα μας είχε κερδίσει φάουλ και δέχτηκαν και οι δύο την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Στις καθυστερήσεις του αγώνα χάθηκε η σημαντικότερη ευκαιρία με τον Κελάκη να πλασάρει από πλάγια θέση και τον αμυντικό των γηπεδούχων να διώχνει την μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Ξεκουκουλωτάκης, Αδαμόπουλος, Μανουσάκης, Τερεζάκης, Πλατώνης, Μποχώνης, Πενταράκης, Παντελακάκης (85' Κελάκης), Μπαδιεριτάκης, Λυχνάκης (65' Γιαννολάρης)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για φωτογραφίες από το athlitiko.gr πατήστε ΕΔΩ

Κατάθεση στεφάνου σε ΣΧΟΙΝΑΠριν την έναρξη του αγώνα, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανακρωτηριακού Γεώργιος ΜΠΑΤΖΑΚΑΚΗΣ κατέθεσε, ως ελάχιστο φόρο τιμής, στεφάνι στη μνήμη του παράγοντα του Μινωταύρου Τηλέμαχου ΣΧΟΙΝΑ.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 524
1ο Soccer School Views : 634

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.