LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

26

Σεπ 2015

Πανακρωτηριακός-Ποσειδώνας Τσικ. 3-0Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα μας, που είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης προσφέροντας γκολ και θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα στο γήπεδο των Καθιανών και επικράτησε του Ποσειδώνα Τσικαλαριών με σκορ 3-0.

 

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η ομάδα μας είχε την υπεροχή των κινήσεων δημιουργώντας φάσεις για γκολ με τους Μπαδιεριτάκη και Λυχνάκη, ωστόσο ο Αδαμόπουλος ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στο 15' όταν από την εκτέλεση φάουλ του Μαριανάκη βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων και με σουτ έκανε το 1-0. Ανάλογη ήταν η πίεση και στη συνέχεια, όμως οι ευκαρίες των Δημούση, Μπαδιεριτάκη και Λυχνάκη πέρασαν ανεκμετάλευτες.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52' ο Λυχνάκης με ατομική ενέργεια από δεξιά μπήκε στη μεγάλη περιοχή και τροφοδότησε την κατάλληλη στιγμή τον Μπαδιεριτάκη που με ιδανικό πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 69' έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Βασιλομιχελάκη, ο Δημούσης έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 3-0. Ευκαιρίες και για άλλα τέρματα έχασαν οι Μπαδιεριτάκης, Βασιλομιχελάκης, Δημούσης και Λυχνάκης.

Πανακρωτηριακός: Κουρομιχελάκης, Κελάκης, Μανουσάκης (70' Μπικάκης), Αδαμόπουλος, Ξεκουκουλωτάκης (55' Πλατώνης), Μαριανάκης, Ξανθουδάκης, Βασιλομιχελάκης, Μπαδιεριτάκης (78' Κοπανάκης), Λυχνάκης, Δημούσης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για το 1ο και 3ο γκολ πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
3o Soccer School Views : 1754

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.