LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

31

Οκτ 2015

Πανακρωτηριακός-Ιδομενέας 5-0Μια ακόμα καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στο σημερινό αγώνα στα Καθιανά η ομάδα μας, επικρατώντας απέναντι στον Ιδομενέα με σκορ 5-0, με τους ποδοσφαιριστές μας "κρύβουν" τη μπάλα κατά διατήματα, αλλά και να κρατούν για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι ανέπαφη την εστία της. 

 

 

Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας προσπάθησε να βρει τους διαδρόμους απέναντι σε ένα αντίπαλο που αμυνόταν στο μισό γήπεδο και η αλήθεια είναι πως δημιούργησε αρκετές φάσεις εκτός του γκολ, το οποίο ήρθε στο 32' με την κεφαλιά του Αδαμόπουλου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μαριανάκη. Οι κυριότερες φάσεις του ημιχρόνου ήταν το δοκάρι του Πενταράκη στο 21' με σουτ από 35 μ. και οι ευκαιρίες των Κοπανάκη, Μπαδιεριτάκη, Δημούση και Αδαμόπουλου.

Στην επανάληψη, η ομάδα μας ανέβασε ρυθμούς και στο 54' μετά από εξαιρετική συνεργασία Δημούση-Μπαδιεριτάκη και πλασέ του πρώτου έγινε το 2-0 και το 59' ο Μπαδιεριτάκης με κεφαλιά έπειτα από ένα ακόμα πολύ καλό χτύπημα κόρνερ του Μαριανάκη έγραψε το 3-0. Στο 68' ο Δημούσης παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από σουτ του Μανουσάκη και απόκρουση του τερματοφύλακα έκανε το 4-0 για να κλείσει το σκορ στο 85' ο Βασιλομιχελάκης με διαγώνιο πλασέ.

Πανακρωτηριακός: Κουρομιχελάκης, Μπικάκης, Πλατώνης, Αδαμόπουλος, Μανουσάκης, Πενταράκης (60' Βασιλομιχελάκης), Ξανθουδάκης, Μαριανάκης (64' Περράκης), Μπαδιεριτάκης, Δημούσης (70' Λυχνάκης), Κοπανάκης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για φάσεις και γκολ πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.