LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

21

Νοε 2015

Πανακρωτηριακός-ΡοδωπούΜε το απόλυτο νικών 9Χ9 ολοκήρωσε την α' φάση του πρωταθλήματος η ομάδα μας, καθώς στο σημερινό παιχνίδι στα Καθιανά, έκαμψε την αντίσταση και των Ροδωπού. Με τέσσερα παιδιά από τα σπλάχνα του παρατάχθηκε ο Πανακρωτηριακός στην τελευταία αγωνιστική και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και πέτυχε τη νίκη με 3-1 με χατ-τρικ του Δημούση. Σημείο αναφοράς η επιστροφή στη δράση του Αποστόλη ΜΙΧΑΗΛ μετά από απουσία σχεδόν 6 μηνών και η συμμετοχή στην αποστολή του Γιάννη ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
 

Στο α' μέρος η ομάδα μας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, καθώς ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 10' το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Ξανθουδάκης απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας και ο Δημούσης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 14' ο Βασιλομιχελάκης συνδυάστηκε όμορφα με το Δημούση και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 20' σε 2-1, ενώ στη σημαντικότερη στιγμή για την ομάδα μας στο 23' το σουτ του Κοπανάκη σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη η ομάδα μας δημιούργησε ευκαιρίες και στο 59' έπειτα από κόρνερ του Βασιλομιχελάκη, ο Δημούσης με κεφαλιά πέτυχε χατ-τρικ γράφοντας το 3-1. Στην αμέσως επόμενη φάση είχαμε την επανεμφάνιση του δυναμικού κεντρικού αμυντικού Αποστόλη ΜΙΧΑΗΛ, που λίγο έλλειψε να χρηστεί σκόρερ, αλλά στην κεφαλιά που επιχείρησε η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στην αποστολή ήταν και άλλος ένας άτυχος της περσινής χρονιάς ο Γιάννης ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, που μετά τον τραυματισμό του μετράει πλέον μέρες για να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα.

Πανακρωτηριακός: Κουρομιχελάκης, Μπικάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Αδαμόπουλος (65' Περράκης), Κελάκης (58' Μιχαήλ), Ξανθουδάκης, Μπάτζιο, Βασιλομιχελάκης (70' Μπαδιεριτάκης), Δημούσης, Κοπανάκης, Λυχνάκης.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.